Det perfekte ferielook: Hvorfor du skal købe en IPL-hårfjerner

andersv3

16 oktober 2022

Ingen kommentarer

Det perfekte ferielook: Hvorfor du skal købe en IPL-hårfjerner

Det perfekte ferielook: Hvorfor du skal købe en IPL-hårfjerner

Du går og drømmer om den kommende ferie, men kan ikke lade være med at tænke på alle de ubehagelige ting, der følger med? Ferien er trods alt hverken for eller imod noget – den er til for at give dig afslapning, så du kan genoplade batterierne. Og netop derfor skal du have styr på alle de praktiske ting, så du kan læne dig tilbage og slappe af med rent samvittighed. Hvis man spørger os, er det især to ting, som man bør have styr på: Solcreme og hårfjerning. Og nej, vi taler ikke om den dyre voksbehandling i frisørsalonen – det kan sagtens vente, til du kommer hjem igen. I stedet skal du have fat i en IPL hårfjerner til at tage vare på problemet.


En IPL hårfjerner virker ved at sende et lyn af lys ud gennem dens glasflade og ned i din hud, hvor det bliver optaget i melanocytterne – cellerne der producerer pigment. Disseceller vil herefter blive ødelagt og ikke kunne producere pigment mere. Pulsen fra IPL’en stimulerer din krop til at producere flere collagen fibre. Det betyder samtidig, at din hud vil opleves fastere og yngre ud. Behandlingen virker altså ligesom en mini facelift! Nej vel?


Dette er blot nogle af mange argumenter for, why du skal investere i en IPL-hårfjerner inden ferien sydpå. Husk dog altid at beskytte din hud med solcreme med en god SPF 50+, da behandlingen med IPL’eren kan gøre din hud mere følsom over for sollyset.


En IPL-hårfjerner er altså et rigtig godt supplement til din normale beauty routine – især når man har brug for at se ordentlig ud på stranden (eller bare have fri for lugten af barberingsskum). Med en IPL-hårfjerner vil du efter første behandling bemærke en reduktion i antallet af Hirsutismeproblemer – altså den medicinske term for overskydende kropsbehåring – men det anbefales generelt at gentage behandlingen 3-4 gange for at opnå det fulde resultat (4-6 mdr.). Herefter skal behandlingen gentages 1 gang om året for at opretholde effekten. Så husk lige solcremen inden du begynder på selve behandlingen… Ferien venter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

bravo tours
close-link