Arguineguin en gammel fiskerby på sydkysten !

Arguineguin er en gammel fiskerby der er beliggende på den sydlige del af Gran Canaria. Arguineguin er kendt for dens autentiske atmosfære, og der er stadig gang i fiskeriet, men byen er dog blevet mere turist prærigt i takt med flere turister rejser til byen.

Selv om byen er blevet mere turistpræget, har befolkningen i Arguineguin bevaret den autentiske stemning med en masse gode fiskerestauranter og mulighed for, at gå en tur på havnen, hvor du stadig kan fornemme fiskemiljøet.

 

Strande i Arguineguin

 

Der findes en del strande i Arguineguin, da byen ligger op af en kyst. De bedste hoteller ligger op af de store hoteller i byen, de fleste af de strande er beskyttet mod bølgerne og nogle af dem er kunstig anlagt.

Du kan sagtens ligge dig ved de strande der ligger ved de store hoteller uden, at være gæst på det pågældende hotel.

 

Shoppingcenter i Arguineguin

 

Byen har to helt store center, det ene hedder Ancoro centeret, som er det ældste og breder sig på flere etager, og består af mange små butikker.

Det andet center hedder La Marea centeret, som er det nyeste skud på stammen i Arguineguin. I la Marea centeret ligger det populære stormagasin El Corte Ingles.

 

Arguineguin marked

 

Hver eneste tirsdag afholdes der et stort marked i Arguineguin, hvor du kan købe alt fra tøj til souvenir til gode priser. Priserne på markedet er altid til forhandling, og du skal derfor forhandle dig til en pris i begge er tilfredse med.

Der er rig med muligheder for, at få noget mad eller drikke, da hele området uden om markedet er fyldt med restauranter og barer. Der kan også findes små gadeboder inden i markedet, hvor der er mulighed for, at få en is, frisk juice og meget mere, hvis du ønsker noget nemt og billigt.

bravo tours
close-link