Fly til Lanzarote

Udforsk det spændende ferieparadis med fly til Lanzarote

 

At rejse med fly til Lanzarote er populært blandt mange danskere. Lanzarote er den mest østlige af de Kanariske Øer. Det er en varm ferie ø, med en hyggelig kultur og landskab, præget af blandt andet en stadig aktiv vulkan.

 

Hvad er det, der får så mange danskere til at rejse med fly til Lanzarote hvert år?

 

Først og fremmest er der jo varmen. Vi bliver oftest draget sydpå, ned til palmer og solskin. Temperaturen på Lanzarote kan godt blive høje, det ligger på breddegrad med blandt andet Egypten og Marokko.

 

Der er også noget helt specielt ved lige præcist Lanzarote. Lanzarote er en vulkanø, vulkanen den huser hedder “Timanfaya” og den er fortsat aktiv. På øen findes der både spændende vulkanlandskab, men også dejlige sandstrande og palmer. Vulkanlandskabet giver øen helt unikke farver, og den arkitektur er også noget helt for sig. Øens arkitektur bærer præg af den lanzarotiske kunstner César Manrique. Han har forsøgt at holde på øens hyggelige omgivelser og autentiske huse, på trods af de mange turister der rejser med fly til Lanzarote.

 

På Lanzarote findes der noget for enhver smag. De har nationalparken “Timanfaya” med samme navn som vulkanen. Man kan nyde at ligge på stranden, i skyggen af palmerne eller man kan gå en lang tur på nogle af deres skønne strandpromenader. Man kan sætte sig på en af de mange restauranter langs havnen, der tilbyder mange lækre kanariske specialiteter.

 

Selv “lokale” vælger fly til Lanzarote

 

Det er ikke kun danskere, der vælger at komme med fly til Lanzarote. Det er faktisk også et rigtigt populært rejsemål blandt mange lidt mere “lokale” fra Spanien . Mange spanske turister nyder det at komme lidt væk hjemmefra. Selvom de måske allerede har varmen og palmerne, så kan det ikke slå Lanzarotes charme. Lokalbefolkningen snakker også spansk, valutaen er euro og det ligger ikke så langt væk fra Spanien. Det gør det alt i alt bare mere oplagt for det spanske folk, at rejse med fly til Lanzarote.

Det tager omtrent 5 timer at komme til Lanzarote fra Københavns Lufthavn og der er flere selskaber der tilbyder turen. Som så mange andre ferie øer, er det mest typisk at tage fly til Lanzarote de måneder, hvor de fleste holder deres sommerferie. Det er så desværre også der, man skal af med de højeste priser for flybilletter. Dog kan Lanzarote besøges hele året og øen er mindst lige så smukt, resten af året.

 

Danske rejseselskabere på Lanzarote

 

Der findes flere danske rejsebureauer på Lanzarote, der er endda rejseledere på 24 timer i døgnet. Mange danskere der tager med fly til Lanzarote, vælger en all-inclusive løsning til deres ferieophold. Der mange der bare nyder at slå fuldkommen fra og ikke skulle overveje noget, andet end hvordan de kan nyde deres ophold med deres nærmeste.

 

Det meget populære Club La Santa hotel er også at finde på Lanzarote. Der er rigtig mange der vælger at komme med fly til Lanzarote, for at tage på Club La Santa Hotel. Det er skønne omgivelser, man kan både opleve spændende vulkanlandskab, massere fysiske aktiviteter og få lov at nyde en drink ved poolen om aftenen. Øens mange forskellige hoteller, er fyldt med forskellige aktiviteter. Der bliver efterhånden typisk lagt stor vægt på, det sociale mellem gæsterne på hotellerne. Det giver flere muligheder, for at komme hjem med nye venner.

 

Der er det perfekte miljø for at få dejlige ferieoplevelser og gode minder, hvis man tager med fly til Lanzarote. Der er plads til hele familien og aktiviteter for folk i alle aldre. Mulighederne er utallige og der er derfor mange der fortsat rejser med fly til Lanzarote år efter år.

bravo tours
close-link