Gran Canaria vejr

Gran Canaria vejr – Varmt året rundt!

 

Gran Canaria vejr skyldes et subtropisk klima, hvilket kendetegnes ved, at der næsten altid er den samme temperatur hele året rundt. Dette konstante varme klima har stor skyld i, at Gran Canaria og de andre kanariske øer er blevet så populære.

 

Der kan være forskel i vejret alt afhængig af om du befinder dig på sydsiden eller nordsiden af Gran Canaria. Sydsiden har næsten altid et par grader mere end nordsiden, og der er for det meste også mindre skyer på sydsiden.

 

Gran Canaria har et mildt klima hele året rundt, hvilket har medført , at mange danske flygter hjemme fra Danmark, ned vejret Gran Canaria, hvor temperaturen er en del højere end i Danmark.

Temperatur Gran canaria

 

Alle temperature der er brugt i grafen er målt i gennemsnit om måneden og i skyggen, og du vil derfor opleve en del højere temperature i perioder på Gran Canaria.

 

Den varmeste måned på Gran Canaria er i August, hvor den gennemsnitlige temperaturen er helt oppe på 28 grader i skyggen.

 

De koldeste måneder på Gran Canaria er Januar og Februar, hvor den gennemsnitlige temperatur er på 17 grader.

 

Vandtemperaturen topper i månederne efter sommeren, da solen har brugt hele sommeren til, at varme havet op.

 

Den højeste vandtemperatur på Gran Canaria er i September og Oktober, hvor den gennemsnitlige vandtemperatur er på 24 grader.

 

Vandtemperaturen på Gran Canaria er koldest i Februar og Marts, hvor den gennemsnitlige vandtemperatur er på 19 grader.

Gran canaria vejr

Gran canaria vejr

Solskinstimer Gran Canaria

 

Som det kan ses ud fra tabellen og diagrammet, så er Juni, Juli og August de måneder, hvor Gran Canaria har flest solskinstimer i gennemsnit om dagen med helt op til 9 timer om dagen.

 

December er den måned på hele året der har mindst solskinstimer i gennemsnit om dagen, der er kun 5 timer med sol om dagen i gennemsnit.

Solskinstimer Gran Canaria

Solskinstimer Gran Canaria

Regndage Gran Canaria

 

Der er mindst chance for, at få regn på ens ferie til Gran Canaria er i sommermånederne Juni, Juli, August og September, hvor der i gennemsnit i alle månederne kun regner en gang om måneden.

 

Der er størst chance for, at få regn på ens ferie i December måned, da det er den måned med flest regn dage. December har i gennemsnit 6 dage på en måned, hvor der er regnvejr.

Regndage Gran Canaria

Regndage Gran Canaria

bravo tours
close-link