Billeje Tenerife

Billig billeje Tenerife

 

Tenerife er den største af de Kanariske øer. De kanariske øer ligger i Atlanterhavet, ud fra Afrikas vestkyst. Det ligger på breddegrad med blandt andet Marokko og Egypten, hvilket betyder at Tenerife kan nyde godt af massere af sydens sol.

I og med at med Tenerife er den største af de Kanariske øer, er der rig mulighed for billeje på Tenerife

Billeje på Tenerife gør så man har lettere ved at transportere sig rundt på ferieøen. Da der er meget billeje på Tenerife, er der et stort udvalg af forskellige biler. Det giver rig mulighed for at komme rundt med hele familien.Prisen for billeje på Tenerife kan varierer meget, alt efter hvilken bil man vil leje. For at få lov til at bruge billeje på Tenerife skal man som i de fleste EU-lande typisk være 21 år og selvfølgelig have et kørekort. Generelt er billeje på Tenerife virkeligt populært, og det kan varmt anbefales til alle besøgende på Tenerife. Busser og taxaer er ikke velegnet i Tenerife, da der er mange steder busserne ikke køre hen. Derfor er det oplagt for turister at benytte sig af billeje på Tenerife.

Billeje på Tenerife kan findes i samtlige af byens lidt større byer, da der er stor efterspørgsel efter billeje på Tenerife, fordi der er så mange besøgende hvert år. Størstedelen af billeje på Tenerife findes dog i byens sydlige byer. Det er også de sydlige byer, der er de største byer, da den sydlige del af ferieøen, får mindre regn og lidt mere sol i løbet af året. Det har gjort det til oplagte større feriebyer, det er samtidigt her man finder det største marked for billeje på Tenerife.

 

Kør en tur op på vulkanen Pico del Teide 

 

Tenerife er helt generelt en fantastisk ferieø, hvor der er noget for enhver smag. Der er lange hvide sandstrande og vulkanske landskaber. Faktisk ligger Spaniens højeste punkt også på Tenerife. Det er den 3.718 meter høje vulkan “Teide” eller “Pico del Teide”. Det er faktisk tilmed den tredjestørste vulkan i verden, set ud fra den i forhold til oceanet. Det sidste udbrud skete i 1909. På trods af veje forbinder størstedelen af Tenerife, er det dog ikke muligt at komme op på toppen af “Pico del Teide” med billeje på Tenerife.

Vulkanen er faktisk en kæmpe del af Tenerife. Både bogstaveligt talt, men også rent kulturelt og har uden tvivl også en stor effekt på turismen. Reklamebranchen for Tenerife fremhæver selv vulkanen. Det er da også uden tvivl en stor ting, det sætter lidt mennesket i perspektiv i forhold til naturen. Det er utrolige kræfter, sådan en vulkan gemmer på. Vulkanen anses faktisk stadig for at være aktiv, på trods af, at den ikke har været i udbrud i over 100 år. Det er det højeste bjerg indenfor EU, hvis man ser bort fra Alperne. Alperne har lige 12 højere bjerge dog, men ikke desto mindre skyder vulkanen Teide højt op i luften.

Den anses faktisk som en truende vulkan, på grund af dens beliggenhed, tæt på byen “Santa Cruz de Tenerife”. Der er dog ikke noget at være bange for, som venligtsindet turist, man kan roligt besøge paradisøen og “Santa Cruz de Tenerife”. Man kan også roligt benytte sig af øens andre eksklusive aktiviteter, det er ingen fare ved at opholde sig på øen.

Tenerife er alt i alt et fantastisk sted, hvor alle kan være med. Der er aktiviteter for store og små og der er massere af de redskaber, der skal bruges, til at skabe ferieoplevelser, der er svære at gemme. Hvis du har muligheden for det, så er Tenerife et oplagt sted, at holde en pause fra den kolde hverdag herhjemme.