Fly til Fuerteventura

Besøg den fortryllende “Strandenes ø”, med fly til Fuerteventura

 

Fuerteventura er den næststørste af de Kanariske øer og der er god grund til, den har fået navnet “Strandenes ø”. Øen er omgivet af idylliske sanddyner, med smuk udsigt ud over det Atlantiske Ocean. Der kommer mange turister med fly til Fuerteventura hvert år og der er fyldt med gode bølger at ride på for Fuerteventuras surfere. Der dyrkes sågar også flere eksotiske frugter og grøntsager, blandt andet dadler, figner og aloe vera.

 

På trods af at Fuerteventura er cirka fem gange så lille som Sjælland, så er der flere danske rejseselskaber og plads til fortryllende ferieoplevelser. Det er populært for danskerne der tager med fly til Fuerteventura at købe all-inclusive løsninger og det er også til at forstå. Flere rejseselskaber har endda rejselederservice 24 timer i døgnet.

 

Hvis du tager med fly til Fuerteventura, så får du del i at opleve nogle af de 3.000 årlige solskinstimer øen har at byde på. Selv i de koldeste vintermåneder herhjemme i Danmark, har de oftest en 20-25 grader i Fuerteventura. Det er varmt, men Fuerteventura er kendt for at have massere af dejlig kølig vind. Fuerteventura betyder nemlig “stærk vind”. Det er kun rart, når man er nede i sydens sol og varme, med en kølig havbrise, fra tid til anden.

 

En af forklaringerne på, hvorfor folk mener at ferierne på denne ø er en stor success, er hvordan de lokale behandler en. De får en til at føle sig varmt velkommen og man får alverdens historier med på sin vej, når man falder i snak med dem, i ny og næ. Det ligger i deres kultur at folk fra hele verden tager fly til Fuerteventura, derfor er de også meget snakkesalige og hjælpsomme.

 

Hvis man rejser med fly til Fuerteventura, kan man nyde øens fantastiske strande.Der er hele 152 forskellige af dem, så der er massere at gå igang med. Helt generelt er klimaet meget tørt på øen, men det bliver holdt kunstigt grønt. De lokale kan til tider være meget kreative med, hvordan de vander deres afgrøder. Alt det, er der rig mulighed for selv at opleve nede i varmen, hvis man er med fly til Fuerteventura.

 

Corralejo


Folk der rejser med fly til Fuerteventura, har mulighed for at opleve en af nordkystens absolut skønneste feriebyer Corralejo. Den ligger på kanten af ørkenen, med et utroligt smukt landskab. Der er massere surfere, der vover sig ud og udfordrer bølgerne gennem den lange sommer.

 

I byen er der mange fine fiske- og selvfølgelig tapas-restauranter, man kan endda også finde massere sjov i nattelivet. Hvis du kommer med fly til Fuerteventura og besøger Corralejo, kan byen byde på natklubber og endda “Baku Waterpark” med vandrutschebaner, pools og alt inklusiv.

 

Corralejo besidder ægte spansk landsby charme og kilometerlange sandstrande. Den bærer præg af de lave hvidkalkede huse, som generelt alle de Kanariske øer har tendens til. Der er rig mulighed for at bo nogle dage i Corralejo, hvis man alligevel skal med fly til Fuerteventura, er det oplagt i hvert fald at tage et smut forbi, dette lille surferparadis.

 

Ikke kun surfing er populært på Fuerteventura. Det er populært for folk, der tager fly til Fuerteventura at dyrke flere forskellige sportsgrene. Sportsfolk og atleter bruger øen, som et sted at træne om vinteren, det er der især tendens til, tæt på byen Playitas.

 

Hvis man vælger at tage med fly til Fuerteventura næste sommer, så kan man finde noget for enhver smag, på den lille spanske ø. Det er uden tvivl et af Atlanterhavets små perler, der er et oplagt charterrejse valg, hvis man er til spansk tapas, lange strande og kolde drikkevarer i liggestolen.

bravo tours
close-link