Tenerife

Tenerife en perle i det flotte Atlanterhav!

Tenerife er den største ø af alle de Kanariske øer, som er beliggende i Atlanterhavet lige ude foran Afrikas kyst. Tenerife er en vulkan ø, på denne ø finder du vulkanen Pico del Teide, som er beliggende midt på Tenerife. Vulkanen Pico del Teide ligger 3718 meter over havets overflade, og er noget af det første man får øje på, når man ankommer til Tenerife.

Tenerife er kendt for sine smukke omgivelser, og gode vejr som er godt året rundt. Tenerifes sydside tiltrækker, hver eneste år mange turister, hvilket skylles, at der er lidt varmere på sydsiden af øen.

Strande på Tenerife

På Tenerife er der mange muligheder for, at tage en dukkert eller bare, at nyde solen på en af øens mange lækre strande.

Der findes både strande med hvidt sand og sande med sort sand. De bedste strande ligger i turist områderne, såsom Playa de las Americas og Los Christianos.
På nordsiden af Tenerife finder du den populære strand Las Terisitas, som er en kunstig strand, der er blevet belagt med sand hentet direkte i Sahara.

Vejret Tenerife

Tenerife vejret er meget populært på grund af deres subtropiske klima, hvilket gør der er varmt stort set året rundt. I vintermåneder er der næsten altid over 20 grader om dagen, og om sommeren er der omkring de 30 grader. Der er mange solskinstimer året rundt, men i sommerperioden er der flere end der er i vinter perioden.
Man skal være opmærksom på, at sydsiden for det meste er varmere og mere tør end nordsiden. Hvilket også har medført, at de fleste turister holder deres ferie på sydsiden af Tenerife.

bravo tours
close-link