Vejret Tenerife

Vejret på Tenerife skyldes et subtropisk klima

 

Vejret Tenerife er dejligt og behageligt året rundt. Klimaet på Tenerife er subtropisk, hvilket kendetegnes ved, at der stort set er den samme temperatur hele året rundt. Dette subtropiske klima har stor skyld i, at Tenerife og de kanariske øer er blevet så populære.

 

Der er forskel i vejret tenerife alt afhængig af om du befinder dig på sydsiden eller nordsiden af Tenerife. Sydsiden har for det meste et par grader mere end nordsiden, og der er generelt også mindre skyer på sydsiden.

 

Vejret Tenerife er mildt men stadig varmt året rundt, hvilket har medvirket i, at mange danske turister flygter hjemme fra Danmark og ned i varmen på Tenerife, da temperaturen er en del højere end hjemme i Danmark.

Temperatur Tenerife

 

Alle temperature der er brugt i grafen er målt i gennemsnit om måneden og i skyggen, og du vil derfor opleve en del højere temperature i perioder.

 

Den varmeste måned på Tenerife er i August, hvor den højeste temperatur er oppe 28 grader i skyggen, og den laveste temperatur finder du Januar, Februar og Marts med en temperatur på 17 grader i skyggen.

 

Vandtemperaturen er højest i månederne efter sommeren, da solen har brugt sommeren til, at varme havet op. Den højeste vandtemperatur er i September og Oktober, hvor den gennemsnitlige vandtemperatur er helt oppe på 24 grader. Vandtemperaturen er koldest i Februar og Marts, hvor den gennemsnitlige vandtemperatur er på 19 grader i begge måneder.

Temperatur Tenerife

Temperatur Tenerife

Solskinstimer Tenerife

 

De måneder med mest solskinstimer på Tenerife er Juni, Juli og August de måneder, med helt op til 9 timer solskinstimer i gennemsnit om dagen.

 

December er derimod den måned på hele året der har mindst solskinstimer om dagen, der er kun 5 timer med sol om dagen i gennemsnit.

Tenerife Solskinstimer

Tenerife Solskinstimer

Regndage Tenerife

 

Der er mindst chance for, at få regn på ens ferie i sommermånederne Juni, Juli, August og September, hvor der i gennemsnit i alle månederne kun regner en gang om måneden.

 

Der er størst chance for, at få regn på ens ferie i December måned, da det er den måned med flest regn dage. December har i gennemsnit 6 dage på en måned, hvor der er regnvejr.

Regn Tenerife

Regn Tenerife

bravo tours
close-link