Gran Canaria

Gran Canaria øen med over 300 dage!

 

Gran Canaria har et ubeskriveligt flot landskab, og befolkningen er yderst gæstfrie. Gran Canaria er et af danskernes favorit destination i vinteren periode, da Gran Canaria vejret er varmt stort set året rundt.

 

Største del af turisterne der rejser til Gran Canaria kommer for, at slappe af og nyde den dejlige sol. Hvis man ikke er kommet til øen for, at slappe af er der også mange aktiviteter og seværdigheder på øen man kan opleve.

 

Især byerne Maspalomas, Puerto Rico, Puerto Mogan, Arguineguin er meget populære og meget velbesøgte feriebyer på Gran Canaria. I disse byer er der adskillige muligheder for oplevelser.

 

Ønsker du en ferie med sol, god mad og afslapning, så er Gran Canaria på de Kanariske Øer det helt rette sted, at rejse til som turist.

 

Strande på Gran Canaria

 

Gran Canaria er kendt for deres utrolige smukke strande, hvor der er mulighed for, at nyde tilstedeværelsen. På stortset alle strande på øen er der mulighed for, at leje solsenge og parasoller, hvis dette ønskes.

 

Amadore stranden er den mest kendte og mest velbesøgte strand på Gran Canaria. Denne strand er kunstig anlagt, med meget fint lyst sand, og krystal klart vand. Langs strandpromenaden er der et bredt udvalg af restauranter, hvor man kan nyde et godt måltid mad, eller få noget koldt, at drikke.

 

Gran Canaria vejr

 

Et kendetegn ved Gran Canaria vejr er det subtropiske klima der er året rundt. På et helt år er der kun få regnvejrs dage og den gennemsnitlige temperatur, er stort set altid over 20 grader i skyggen året rundt.

 

Man skal være opmærksom på, at vejret i de fleste tilfælde er varmere på den sydlige del af øen, hvor de fleste ferieby også er beliggende. Så hvis du har valgt, at holde ferie i hovedstaden Las Palmas, vil du kunne opleve, at der er lidt lavere temperatur end der er på den sydlige side af øen.

 

Sommermånederne på Gran Canaria er klart de varmeste, hvor August har den højeste temperatur i gennemsnit i skyggen på helt op til 28 grader. Vandtemperaturen er ligeledes varmest i sommermånederne, og i August er den gennemsnitlige vandtemperatur på helt op til 26 grader. I Juli er der op til 13 solskinstimer, og i Juli og August er der i gennemsnit 1 dag med regn om måneden.

 

De fleste regnvejrsdage er i efteråret, men temperaturen vil stadig ligge på den gode side af 20 grader, og med op til 7-8 solskinstimer om dagen.

 

Mad og drikke

 

Spanien er kendt for deres tapas, og på Gran Canaria er tapas også meget populært. Gran Canaria er også kendt for deres Kanariske kartofler med deres specielle mojo sovs.
Spanien er også kendt for deres lækre sangria, som er en rødvinsdrik, der er blandet med danskvand, og så bliver der tilsæt en masse lækre stykker frugt i sangriaen.

bravo tours
close-link