Lanzarote vejret

Vejret Lanzarote – Varmt året rundt!

 

Vejret Lanzarote kendetegnes ved, at være varmt året rundt, selv om vinteren er temperaturen ligesom en god sommer dag i Danmark.

 

Lanzarote er en kendt sports destination, og dette skyldes blandt andet vejret der er perfekt til, at dyrke udendørs sport året rundt.

 

De kanariske øer er kendt for, at have godt klima året rundt, hvilke har gjort alle de kanariske øer til populære rejse destinationer lige godt, om formålet med rejsen er, at få sol, eller at dyrke sport.

Temperatur Lanzarote

 

De to måneder hvor der er højest temperatur på Lanzarote er i August og September, hvor temperaturen topper med hele 29 grader i skyggen om dagen og har en gennemsnit temperatur på 25 grader fordelt over en hel dag.

 

De koldeste måneder på Lanzarote er Januar og Februar, hvor den laveste temperatur er 14 grader i begge måneder men den gennemsnitlige temperatur er dog på 17 grader i Januar og 18 grader i Februar.

 

Vandtemperaturen er varmest i månederne August, September og Oktober, hvor temperaturen vand temperaturen topper med 22 grader.

 

Vandtemperatur er koldest i Februar og Marts hvor vandtemperaturen er nede på 18 grader i begge måneder.

Lanzarote vejret

Lanzarote vejret

Solskinstimer Lanzarote

 

De måneder der er flest solskinstimer er Maj, Juni, Juli og August . I disse måneder oplever man nemlig i gennemsnit 10 timer sol om dagen, så hvis du vil være sikker på masser af solskins så skal du rejse i en af de måneder.

 

Den måned hvor der er mindst solskinstimer i gennemsnit om dagen er December, hvor der kun er 6 timer i gennemsnit om dagen.

Solskinstimer Lanzarote

Solskinstimer Lanzarote

Regndage Tenerife

 

Der er mindst chance for, at få regn på ens ferie, hvis man rejser i sommermåneder. Månederne Maj, Juni, Juli, September, August har nemlig i gennemsnit 0 dage med regn på en hel måned.

 

I December er der størst chance for, at få regn på ens ferie til Lanzarote, da der er flest dage med regn i denne måned. I December er der i gennemsnit 4 dage med regn.

Regn Lanzarote

Regn Lanzarote

bravo tours
close-link