Sådan forbereder du dig til en snorkel- eller dykkertur på Gran Canaria

Sådan forbereder du dig til en snorkel- eller dykkertur på Gran Canaria

Går din næste ferie til Gran Canaria, og vil du gerne bruge noget af tiden på at snorkle eller dykke? Så kan vi ikke bebrejde dig: Gran Canaria byder nemlig på nogle fantastiske oplevelser under vandets overflade. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du forbereder dig til din tur.

Hvor er de bedste steder at snorkle og dykke på Gran Canaria?

Gran Canaria har mange fantastiske steder at snorkle og dykke. Her er fem idéer til gode steder at snorkle og dykke på Gran Canaria:

  • Amadores-stranden: Amadores er mest kendt for at være en af Gran Canarias bedste strande, men det er også et rigtig godt sted at snorkle.
  • Puerto de Mogan: Tæt på Puerto Rico ligger Mogan. En superhyggelig lille by med en afslappet atmosfære og fantastiske snorkelsteder.
  • Tufia: Tufia er en lille hyggelig spansk by, der ikke er fyldt med turister. Snorkling ved den lille strand er derfor helt suverænt. 
  • Risco Verde: Risco Verde ligger på Gran Canarias østkyst, og er meget populært blandt snorkel- og dykkerentusiaster, fordi området ikke er særligt turistet, og har et helt utroligt dyreliv.
  • Playa Chica (Las Palmas): Chica-stranden er en populær snorkling-destination.

Hvad kan jeg se under vandet på Gran Canaria?

Under overfladen kan du møde et væld af farverige fisk, blæksprutter, rokker og endda skildpadder. Havbunden er fyldt med interessante fisk, ligesom forskellige arter af koraller og tang skaber et farverigt og levende undervandslandskab.

Du skal have et dykkercertifikat for at dykke på Gran Canaria

Hvis du vil dykke, skal du have et dykkercertifikat samt være sund og rask. Dykning er en mere avanceret aktivitet end snorkling, og det er vigtigt, at du har den nødvendige viden og færdigheder for at kunne dykke sikkert.

Brug en våddragt

Selvom Gran Canaria er kendt for sine høje havtemperaturer, er det ingen hemmelighed, at vandet kan føles køligt, når du har været i det i lang tid på en snorkel- eller dykkertur. Derfor er det en god idé at bære en våddragt. Du kan købe en herre våddragt via linket, hvis du er mand. Forhandleren sælger også våddragter til damer og børn. 

Rens din maske, før du går i vandet

For at få den bedste oplevelse, når du dykker eller snorkler, skal du huske at rengøre din maske grundigt for at få den bedste synlighed.

Investér i et undervandskamera

Hvis du vil tage billeder af de smukke fisk, du ser, når du snorkler eller dykker, skal du sørge for at medbringe et undervandskamera.

Træk vejret roligt

Uanset om du snorkler eller dykker, er det vigtigt, at du trækker vejret roligt og ikke går i panik. Dykning og snorkling er fantastiske oplevelser, men de kan også være lidt skræmmende, især hvis det er din første gang. Du kan evt. starte med at snorkle i en pool, så du vænner dig til fornemmelsen, inden du kommer ud på det åbne hav.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

bravo tours
close-link