Puerto Rico danskernes favorit destination Gran Canaria!

Puerto Rico er de fleste danskers favorit destination på Gran Canaria, dette skyldes den gode atmosfære der er i byen. Puerto Rico er kendt for, at være den mest solrige by på hele øen, og er samtidig den anden største by på Gran Canaria.

Puerto Rico er beliggende i en dal, hvor center, stranden, restauranter og barer ligger nede i dalen, og alle hotellerne er bygget oppe i bjergene hvor der er en flot udsigt ud over hele Puerto Rico og det flotte hav.

De fleste kende tegner Puerto Rico med det populære Puerto Rico Center der ligger nede i dalen, hvor der er et hav af shopping muligheder samt restauranter og barer.

 

Stranden i Puerto Rico

 

Puerto Rico har en dejlig strand der er omkring 400 meter lang med blødt lyst sand.

Få meter fra stranden finder du nogle gode restauranter, hvor du kan nyde et godt måltid, hvis du bliver sulten og har brug for en pause fra solen.

På stranden kan du leje solsenge for få euro om dagen, eller du kan selv medbringe håndklæde, hvis du hellere vil ligge på stranden.

Der er meget begrænset muligheder for, at prøve en del forskellige vandaktiviteter på stranden i Puerto Rico. Der er vandaktiviteter som vandscooter tilgængelig på stranden.

Ude i vandet er der sat flydespærre op, der forhindre folk der er faldet i søvn på en luftmadras i, at flyde til søs.

 

Transport

 

Da mange af hotellerne ligger oppe i bjergene, bruger man normalt taxa til, at komme rundt, hvis du skal ned til stranden eller noget helt andet. Det koster normalt imellem -2-4 euro lige godt, hvor du skal hen i Puerto Rico.

Hvis du skal fra lufthavnen i Las Palmas til Puerto rico, kan du enten tage en taxa eller en bus. En taxa koster cirka 55 euro, hvilket svare til omkring 410 danske kroner, og en bus koster 7,20 euro pr. Person, hvilket svare til omkring 53 danske kroner.

bravo tours
close-link