Fuerteventura vejr

Vejret Fuerteventura er godt året rundt!

Fuerteventura har et lidt anderledes vejr end de andre Kanariske øer, da der er mindre regn på Fuerteventura. Der er stort set godt vejr året rundt på Fuerteventura, man kan dog være uheldig, at ramme nogle dage, med mindre godt vejr.

 

Vejret på Fuerteventura er meget konstant og der er næsten samme temperatur året rundt, dog er der om sommeren en anelse varmere. Fuerteventura vejr er næsten hele året rundt på den gode side af 20 grader.

 

Om sommeren er der mindre varmt på Fuerteventura end der er andre steder syd på, hvilket gør øen ideel til dem der ikke ønsker, sky høje temperature som forefinder på mange rejsedestinationer i sommermånederne.

 

Om vinteren er der en del varmere end der er på andre rejsedestinationer, hvilket gør, at mange turister flygter til Fuerteventura i vintermånederne.

Temperatur Fuerteventura

 

Der er varmest på Fuerteventura i sommermånederne, og koldeste i vintermånederne.

 

Den højeste gennemsnitlige temperatur på året har du i August og September, hvor den ligger i gennemsnit på 25 grader. I disse måneder kan man opleve helt op til 28 grader i skyggen om dagen og ned til 21-22 grader om natten.

 

Den laveste gennemsnitlige temperatur på året er i Januar, Februar og Marts, hvor den gennemsnitlige temperatur på Fuerteventura er 18 grader. I disse måneder kan man opleve op til 21-22 grader i skyggen om dagen og ned til 15-16 grader om natten.

 

Den gennemsnitlige vandtemperatur er varmest i månederne August, September og Oktober, hvor den gennemsnitlige vand temperatur topper med 22 grader.

 

Den gennemsnitlige vandtemperatur er koldest i Februar og Marts, hvor vand temperaturen er nede på 18 grader i begge måneder.

Fuerteventura vejr

Fuerteventura vejr

Solskinstimer Tenerife

 

Juni og Juli er de måneder på Fuerteventura der har flest solskinstimer i gennemsnit om dagen. I disse to måneder er der i gennemsnit 10 timers sol om dagen.

 

Januar og December er de måneder på året ,der i gennemsnit er mindst solskinstimer om dagen, der er kun 6 timer i gennemsnit om dagen.

Fuerteventura solskinstimer

Fuerteventura solskinstimer

Regndage Fuerteventura

 

Der er mindst chance for regn i sommermånederne, det vil sige Maj, Juni, Juli og August. I disse måneder er der i gennemsnit 0 dage med regn på en hel måned.

I Januar, November og December er der størst chance for regn, da der i disse måneder i gennemsnit er 3 dage om måneden med regn.

Fuerteventura regndage

Fuerteventura regndage

bravo tours
close-link