Fest eller rejse?

 

Mange af os har prøvet det før. Stået i dilemmaet, hvor vi ikke helt har vidst, om det vi havde allermest brug for, det var en uges ferie i sydens sol, eller et ordentligt brag af en fest sammen med alle dem, vi holder af. For selvom det rent økonomisk kan koste dig nogenlunde det samme, så har det vidt forskellige fordele og ulemper. Er du i tvivl, så læs med her, hvor vi stiller de to oplevelser op mod hinanden.

 

Rejs og vær glad

 

Kender du til følelsen af stress, der sniger sig ind over dig i hverdagen? Eller kender du til den deprimerende følelse, der vælder ind over dig, når du kigger ud af vinduet på en kold og klam november dag? Så kender du helt sikkert til ønsket om at smide det hele, og gøre som trækfuglene, nemlig at flyve sydpå. En ferie kan virkeligt være dejlig, den kan tanke dig op, så du igen er klar til at yde en god indsats på jobbet. Helt åbenlyst, så er rejser også med til at påvirke, hvem vi bliver som menneske. Når man er ude og opleve nye og ukendte steder og kulturer, så bliver man klogere på sig selv og på livet, hvilket i sidste ende kan være med til, at man, hvis man synes man har siddet lidt fast i tilværelsen, kan få et nyt syn på verden, og på den måde rykke videre, som et nyt og bedre menneske. Denne egenskab ved rejser er helt unik og kan ikke overvurderes, men den kræver også bare, at du ikke blot rejser ned til en solseng på Gran Canaria. Du skal vove pelsen og rejse til alternative destinationer. Desværre er der mange, som i vores samfund sjældent har overskud til sådan en udfordrende oplevelse.

Skal der være fest, så lad der være fest!

 

Trænger du til en oplevelse udover det sædvanlige? Så kan du skabe den selv. Det er ofte til fester, hvor alkoholen flyder i lide strømme og dømmekraften er alvorligt svækket, at de mest magiske og mindeværdige oplevelser finder sted. Og hvor badeferien nemt kan blive kedelig og ensformig efter et par dage, så er en fest altid underholdende. Og i modsætning til en ferie, hvor du rejser væk fra dit sociale netværk, så er en fest en glimrende mulighed for at få styrket dit netværk. Det kan rent professionelt være en god investering at holde en fest. Men beslutter du at holde en fest, så skal den også holdes ordentligt. Ligeså gavnende det kan være at holde en fed fest, lige så ødelæggende kan det være for dit omdømme at holde en tam fest. Det er med at få spenderbukserne på, og så sørge for, at der er styr på selv de mindste detaljer. Først og fremmest skal du have styr på dit grej. Det kræver en hel del, blandt andet køkkenudstyr, at holde en fest. Står du, og er lidt i tvivl om, hvad du mangler, så gå ind på regovs.dk og tjek for eksempel deres nye modeller fra Reisenthel ud. På siden kan du finde alt, hvad der kan komme til behændighed, når du står og skal holde en fest. Når du har styr på grejet, så skal du begynde og overveje, hvad der skal være aftenens overraskelse. Hvilket element skal være virkeligt ud over det sædvanlige, så dine gæster kan blive imponerede. Lej en bartender, det kunne være en vildt fed idé til et sådan overraskelses element. At få en professionel til at lave jeres drinks og cocktails vil overbevise gæsterne om, at du er villig til at gå en ekstra mil, og bruge de ekstra kroner på at de skal have det godt. Dine gæster vil føle, at du værdsætter dem og deres selskab. Det absolut vigtigste at huske, når du holder fest, det er nemlig, at gæsterne skal føle sig afholdte og underholdte. Sørger du for dette, så bliver din fest med garanti en succes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *