Traditionel dansk camping under varmere himmelstrøg

Danske traditioner med campingvogn og telt er dejlige. Men nogle gange er de ærlig talt også en smule kølige. Det kan der dog hurtigt laves om på – for campingferien kan sagtens være traditionel og bibeholde den gode stemning og de gode traditioner, man kender fra ferier hjemme i Danmark – også selv om man er langt nede sydpå. Her kommer en hurtig guide til, hvordan du og din familie får en vellykket campingferie på de kanariske øer.

 

Medbring et opbevaringstelt

 

Med et opbevaringstelt fra Wecamp er du sikker på at adskille det hyggelige og det praktiske. Dette opbevaringstelt er nemlig så højt og bredt, at der både er plads til cykler, badedyr og kufferter. Disse opbevaringstelte har en masse ekstra egenskaber, der gør dem velegnet til mange forskellige typer opbevaring. For eksempel kommer de med hylder, hvor man kan placere alt fra sko og tøj til tasker og madvarer.

Når man rejser så langt væk som de kanariske øer, og man tager sine børn med, så vil der næsten altid helt automatisk opstå et behov for at stille en masse ting fra sig, så der bliver plads og ro til at holde frie i selve campingvognen eller i teltet. Ved at tage et opbevaringstelt med sikrer man derved freden, så feriestemningen kan falde over hele familien – og det gælder også mor og far.

 

Pak let og praktisk

 

Derudover kan man bestille de fleste ting på selve det campingområde, hvor man lejer sig ind. Det gælder selvfølgelig for selve campingvognen, men andre ting som ellers nemt kan blive en pestilens at bære rundt på, kan også med fordel købes og efterlades igen uden at have kostet lige så meget, som det ville koste at købe hjemme i Danmark. Det kan både være badedyr, håndklæder og snorkeludstyr eller strandlegetøj til børnene. Det giver også mulighed for at gøre plads i kufferten til mere varige minder fra ferien. Og så slipper de voksne også for at starte ferien ud med stress og rygproblemer.

 

Sæt dig ind i detaljerne hjemmefra

 

For at få en så afslappet ferie som overhovedet muligt, er den en god idé at gøre sit hjemmearbejde, før man tager på ferie. Det kan man gøre ved at undersøge priserne grundigt, så man ikke bliver snydt af det, der står med småt. Og så gælder det ydermere om at se billederne af for eksempel campingvognen på forhånd. Så ved du, hvor meget plads der er at gøre godt med, og hvor meget hvert familiemedlem kan tillade sig at pakke, så der er plads til alle.

Hvis du vil gøre pakningen endnu mere sikker og let, er det også muligt at tage kontakt til campingpladsen, før I tager afsted og forhøre jer om, hvad der er i vognen, så I ikke slæber unødigt mange ting med jer. Derefter er I godt klædt på til en varm og afslappet ferie sydpå. Hvis I vil vide mere om, hvilke praktiske ting der er værd at tage med sydpå, kan I læse med på https://www.campingudstyr.dk/wecamp-opbevaringstelt. Rigtig god ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *