Tenerife cykelture

Få gode råd og tips til en god cykelferie til tenerife

 

En cykelferie til Tenerife er et sikkert hit for alle!

 

Tenerife har i mange år været en af danskernes favorit destination i vintermånederne, når vi snakker badeferie, men det også blevet en populære destination til cykelferie.

 

Det der har gjort Tenerife så populært uanset om vi snakker badeferie eller cykelferie er deres subtropiske klima. Det subtropiske klima gør, at Tenerife også har over 20 grader om vinteren, hvor andre spanske destinationer har en del 8-15 grader.

 

En cykelferie til Tenerife byder på smukt bjerglandskab, endeløse stigninger, og ruter til alle niveauer. Der er både udfordringer til den erfarende rytter og nybegynderen.

 

Der findes mange guidede cykelture på Tenerife, hvor du kan leje en cykel, hvis du ikke har en med hjemmefra, samt du kan få en guide der cykler med dig rundt på øen.  

 

Der findes ruter der passer til ethvert niveau

 

Er du en erfaren cykelrytter der leder efter nye udfordringer, så kan du nemt finde dem på Tenerife. Du kan bl.a. tage ruten op til øen vulkan ”El Teide”, hvor der er 40km fra strand til top, med en konstant stigning til man rammer toppen. Denne rute kan give selv den mest erfarende cykelrytter sved på panden.

 

Hvis du er nybegynder, så kan du også nemt finde nogle ruter der langt mindre krævende på Tenerife, hvor der er knap så mange stigninger. Tager du på cykelferie på Tenerife om vinteren så er der stor chance for, at du møder nogle af de professionelle cykelhold, der ofte bruger Tenerife til træningslejr.

 

Gode råd til din cykelferie på Tenerife

 

Hvis du skal på cykelferie på Tenerife, så er det nummer 1, at havde ens egen cykel, hjelm, tøj, cykelstativ og så videre med hjemmefra.

 

De fleste flyselskaber tilbyder, at du kan tilkøbe plads til dit udstyr for et ekstra gebyr, men de penge kan hurtigt være tjent ind igen hvis du skal leje noget udstyr på destinationen.

 

Hvis du ikke selv har haft udstyr med til Tenerife, så skal du med høj sandsynlighed leje noget på din destination, og det kan ofte blive dyrere end hvad det vil koste dig, at medbringe dit eget udstyr hjemme fra Danmark.  

 

Et andet godt råd er, at leje en bil i lufthavnen, så du nemt kan havde alt dit udstyr med ud til dit hotel eller lejlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *