Tag på ferie med stil

Ferien står foran døren. Inden længe går turen ned til sydens varme sol hvor strand, palmer og iskolde drinks venter dagen lang. Du glæder dig rigtig meget, men er kommet i tvivl om hvad der skal i kufferten. For selvom man er taget på ferie, behøver det jo ikke ligne man er ligeglad med sig selv. Her kommer der nogle bud på hvordan du kan holde ferie med stil.

 

Gå aldrig ned på udstyr

 

Først og fremmest er det vigtig at du sikrer dig noget ordentligt at lægge tøjet ned i. Nogle har det med at glemme hvor en vigtig del af ens rejseudstyr kufferten er. Med en god, solid kuffert er du sikker på den kan klare alle de skrammer, den uundgåeligt bliver udsat for under rejsen. Og dermed sikrer du dig at tøjet i din kuffert ikke lige pludselig er ødelagt, på grund af en elendige kuffert.

En anden vigtig del af sommerudstyret er få fat i en god gadget, der hjælpe dig igennem sommeren. Det kunne være et fitbit ur. Et fitbit ur er en stor hjælp til dig, der gerne vil holde styr på kalorierne du indtager og forbrænder på ferien. Desuden tracker et fitbit ur både din hjerterytme, søvn og aktivitet. Dermed kan du få et fuldt overblik over din krop gennem ferien. Og så er det også en god måde at nå og holde ens mål – selv efter ferien.

 

Sørg for at have en lækker feriegarderobe

 

Den gamle, hullet t-shirt, som du fik med hjem fra ferien på Rhodos for lang tid siden, går ikke, hvis du gerne vil have lidt stil på ferien. En lækker feriegarderobe er et godt trick til at ferien føles virkelig lækker. Der er mange ting du kan overveje i forbindelse med din feriegarderobe – alt afhængig af hvordan din ferie bliver.

Skal du på en ren badeferie, hvor det eneste du planlægger er at ligge ved polen eller stranden og højst bevæger dig efter iskolde drinks og lidt mad, så er badetøjet vigtigt. Et par lækre nye badeshorts er ikke en dårlig ting at pakke ned i kufferten, i stedet for de lidt for stramme speedos, ej heller en ny badedragt eller bikini, som sidder lidt bedre end den gamle. På den måde kan du sole dig i fred og ro. Og mens du er på ferie ender man som regel altid med at spise ude på en restaurant og senere på aftenen havner man på en den lokale bar, der er blevet anbefalet af de lokale. Det betyder jo som regel at der skal være plads til nogle skjorter, kjoler og andet pænt tøj i kufferten, så du kan feste aften og natten lang.

Hvis man derimod har planer om en mere aktiv ferie, hvor man kombinerer en enkelt eller to dage på stranden sammen med en masse oplevelser, hvor man skal gå meget. Ja, så er det en god idé at få købt noget ordentlig fodtøj. Et par rigtig gode sko kan betyde meget når man skal ud og vandre dagen lang, hvor man ender med at gå flere kilometer. Der er ikke noget værre end et par ømme fødder, når du er ferie.

Stylesnob dig frem og find det look og udstyr der passer til din ferie, så du kan nyde ferien på en lækker måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *