Det skal du altid have med dig på rejsen

 

Mens nogle har nemt ved altid lige at pakke det hele i en fart, kniber det mere for andre at få styr på det hele – og ikke mindst at huske alt det, som faktisk er nødvendigt at have med. De mest basale ting er nok ikke så besværlige, mens andre praktisk ting ikke ligger så naturligt i bevidstheden.

 

 

Er du en af de mange, som har rigtig svært ved at lave en pakkeliste, som altid virker, når du skal afsted på et nyt eventyr? Sommetider kan det være ganske udfordrende at pakke, fordi man måske ikke helt kan forudsige, hvad man kan få brug for undervejs på turen.

 

 

Eksempelvis vælger mange ikke at tage en mellemstørrelse af taske med, fordi de måske primært fokuserer på kufferter. Det kan blive en stor fortrydelse, hvis man pludselig ikke har den plads, som faktisk er nødvendig, hvis man eksempelvis skal på dags- eller weekendture på ferien.

 

 

Núnoo tasker er et rigtigt godt bud på en taske til hende, som gerne vil se supersmart ud, men som samtidig ved, at der er brug for at tænke praktisk. Disse tasker giver balancen mellem begge dele, og det er jo nok det, de fleste i sidste ende leder efter. Selvom det praktiske tæller højt, vil man gerne se smart ud, når man rejser rundt i verden.

 

 

Langt undertøj

 

Selvom man måske ikke lige tænker, at man får brug for det varme, lange undertøj, så kommer man rigtig ofte til at værdsætte, at man pakkede det ned i kufferten til sidst. Selvom man måske skal til et forholdsvist varmt sted, kan der eksempelvis være koldt om natten, hvor man vil elske at trække i de lange underklæder.

 

 

Det siger sig selv, at man skal have det med sig på eksempelvis skiferien, hvor det nærmest er det første, man smider i tasken. Det betyder dog ikke, at det er de eneste ture, hvor det er fordelagtigt at have pakket det.

 

 

Eksempelvis vælger mange at gøre brug af det, selv når de skal til Afrika, hvor der ellers typisk er høje temperaturer. Eksempelvis kan nattekulden være slem, fordi man skifter fra de høje dagtemperaturer. Det kan også være rigtig godt, hvis man skal på safaritur, hvor det i teltene om aftenen er rigtigt lækkert at kunne holde sig helt varm.

 

 

Al slags vejr

 

Generelt er det ofte en god idé at pakke nogenlunde til al slags vejr. Selvom man skal på badeferie, kan man aldrig vide sig helt sikker på, at solen nu også skinner hele tiden. Det kan være, man kan have en form for let regntøj med, som måske ikke fylder i kufferten, men som i hvert fald er en god sikkerhed, hvis man pludselig står i en situation, hvor det ikke lige er vejr til stranden. Det kunne også være ekstra sko, hvis man får en idé om, at man gerne vil ud og vandre eller generelt se noget natur, hvor det måske er meget praktisk at have lidt stærkere sko på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *