Sådan får du billige flybilletter til de Kanariske øer

andersv3

05 november 2019

Ingen kommentarer

Sådan får du billige flybilletter til de Kanariske øer

Det kan være dyrt at rejse med fly til de Kanariske øer, men hvis du er lidt vågen, og følger nogle af disse råd, der er nævnt i dette indlæg, så kan du spare mange penge på dine flybilletter.

Rejs fra en billig lufthavn

Aalborg, Billund og København er de mest almindelige lufthavne at flyve fra, når du skal til de Kanariske øer. Disse lufthavne er kendt for, at være lufthavne der tager god betaling af flyselskaberne, for at deres fly kan få lov til at lette og lande på deres baner. Dette er selvfølgelig også en faktor, der påvirker prisen på flybilletter, og der kan derfor være en del penge, at spare hvis i rejser fra en lufthavn, der tager knap så meget i gebyr såsom Hamborg- og Malmø lufthavn. I nogle tilfælde kan der være ekstra rejsetid forbundet med, at køre til disse lufthavne, når du skal på ferie, men hvis i er en del, der skal med på ferie, så kan der flere tusind at spare på at vælge en af disse lufthavne.

Undgå at bestille flybilletter i skolernes ferie

Flybilletter er dyrest i skolernes ferie, og flybilletterne kan nemt være dobbelt så dyre som normalt. Så hvis du vil havde nogle billige flybilletter til de Kanariske øer, så bør du undgå at rejse i  skolernes ferie. Det er dog ikke alle, der kan rejse udenfor skolernes sommerferie, men så må du følge de andre råd i denne artikel, så du får en billig flybillet.

Bestil flybilletter 4-5 uger før afrejse

Når du bestiller en charterferie, så kan du som regel spare mange penge ved, at bestille afbudsrejser få dage før afrejse. Men dette gælder ikke, hvis du køber flybilletter, tværtimod er flybilletterne i langt de fleste tilfælde dyre op til afrejsedato. Dette skyldes, at ofte er et fly opdelt i forskellige ”prisklasser”, hvor de billigste som regel bliver solgt først og derefter de sæder der er dyre. Så et godt råd til når du skal bestille flybilletter, er at bestille dem 4-5 uger før også gerne tidligere end dette.

Søg under afbudsrejser ved charterselskaberne

De fleste charterselskaber har en kategori på deres hjemmesider med afbudsrejser, hvor du kan få nogle billige charterferier op mod afgangsdato. Men i sjældne tilfælde har de også nogle billige flybilletter og i forhold til flybilletter ved et flyselskab, så er prisen ofte rimelig lav på flybilletter op mod afrejsedato ved charterselskaberne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *