På ferie med vin – De kanariske øer

For de helt store vinentusiaster involverer mange rejseplaner vin, og det er faktisk slet ikke en dårlig idé at forsøge at inkorporere vin i sin rejse. Er man interesseret i en ferie præget af masser af vin, vinsmagning og besøg på de lokale vingårde, er det selvfølgelig selvsagt, at man tager et sted hen, hvor den lokale vin er i verdensklasse – et godt eksempel på sådan et sted kan være de Kanariske Øer.

 

På de Kanariske Øer kan enhver vinelsker få glæde af de superlækre lokale kanariske vine, og der findes masser af vinrelaterede aktiviteter, man kan få tiden til at gå med. Befinder man sig på Gran Canaria, kan man tage en tur til byen Santa Brigada, som især er kendt for at være øens vindistrikt. Her kan man besøge et hav af vinforhandlere, hvor man vil få mulighed for at prøve vinsmagning og smage på både de bedste kanariske vine og andre spanske rødvine. Man vil kunne nyde sit ophold i smukke og frodige omgivelser, og når det er tid til at få noget at spise, byder den dejlige by på masser af lokale, egenproducerede råvarer.

 

Øgruppen byder desuden på masser af vingårde, som man som turist også har rig mulighed for at besøge, når man befinder sig i nærheden. Her kan man ofte komme på rundvisning, hvor man får lov til at komme bag kulisserne og helt tæt på fremstillingen af de lokale vine. Disse oplevelser er ofte kombineret med smagning på de vine, man netop har gennemgået produktionen af.

 

Når det bliver tid til at sætte oplevelserne lidt på pause for at få noget mad i maven, kan man i den grad glæde sig over, at man befinder sig i Spanien. På de Kanariske Øer finder man nemlig alle de klassiske spanske retter, og hundredevis af restauranter fordelt ud over øgruppen byder på vidt forskellige kulinariske oplevelser. Denne lækre måde at opleve lidt af den spanske kultur på, bliver selvfølgelig kun endnu bedre, hvis man topper smagsoplevelsen af ved at nyde de bedste kanariske vine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *