Køretur på de Kanariske Øer? 

Her er de nødvendige gadgets

Skal I et smut til de Kanariske Øer, hvor solen står lidt højere, og hvor vandet er lidt mere blåt? Så har I en uforglemmelig oplevelse i vente, når I besøger et af de smukkeste steder på kloden, hvor spændende kultur og seværdigheder er på menukortet hver eneste dag.

I kan naturligvis ikke gå rundt til det hele, og har I ligesom mange andre planer om at leje en bil, kommer der her nogle smarte gadgets, der vil gøre de mange køreture sikre, nemmere og mere komfortable.
Denne artikel sætter fokus på tre af de mest nødvendige gadgets, som du bør overveje inden den næste ferie, når der skal køres rundt på de ukendte landeveje i Syden.

 

 

En personlig guide til ferien

 

Først og fremmest kan en pålidelig GPS til bilen være en kæmpe hjælp, så I undgår unødvendige frustrationer og kan blive guidet hen til jeres destination så hurtigt som muligt. Befinder I jer i større byer eller på motorvejen, kan det være fornuftigt at finde en GPS, der kan registrere, når der er kø og trafikpropper. Når I kører rundt i ukendte byer, kan det desuden være smart med en personlig guide, der kan fortælle jer, hvor den nærmeste tankstation befinder sig eller lignende.

 

 

Bilkameraet – en vigtig opgradering af din bil

 

Mange bilejere kender faktisk stadig ikke meget til de små og smarte kameraer til bilen, men selvom det er en lidt overset gadget her i Danmark, er den nærmest fast inventar i de amerikanske biler – og med god grund. Med et bilkamera sikrer du dig muligheden for at få erstatning, hvis din bil bliver beskadiget af en anden bilist, eller hvis nogen forsøger at bryde ind i den. Bilkameraet sørger for at gemme videooptagelserne på et SD-hukommelseskort, så du sikrer dig klare beviser, hvis det skulle blive nødvendigt. Vær dog opmærksom på, hvordan forskellige landes lovgivning er i forhold til at filme offentlige steder. I Danmark er det lovligt at filme på alle offentlige veje, men der må ikke optages nummerplader eller bilisters ansigter. Find en test af bilkamera her.

 

 

Den uundværlige p-skive

 

Har du ligesom mange andre fået en ærgerlig parkeringsbøde, fordi du blot har glemt at stille din p-skive, efter du parkerede – det er en rigtig irriterende udgift, fordi den så nemt kunne have været undgået. På ferien er det nærmest endnu værre. Det eneste, du skal gøre, er at investere i en af de mange smarte elektroniske p-skiver på markedet. De moderne p-skiver sørger nemlig selv for at registrere, når du parkerer, så du ikke længere skal bekymre dig om fremtidige p-bøder nogensinde igen. Desuden kan flere af p-skiverne advare dig, når det er tid til at skifte parkeringsplads, eller hvornår p-skiven behøver nye batterier. På ferien kan nogle af de elektroniske p-skiver endda være ekstra nyttige, fordi den via en app på din smartphone kan guide dig hen til din bil, hvis du er usikker på, i hvilken retning den står parkeret.

 

 

Mange andre gadgets at finde

 

Artiklen her beskriver blot et lille udpluk af alle de fantastiske gadgets, der kan være med til at højne din køreglæde og hjælpe dig til at undgå indbrud og finde vej eller sørge for, at du undgår de ærgerlige parkeringsbøder. Et godt råd er at researche lidt, inden du investerer i diverse gadget, da der findes rigtig mange forskellige modeller inden for hver bilgadget, som du og familien kan bruge på turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *