Hold formen ved lige på De Kanariske Øer

Ønsker du at komme på en aktiv ferie, er der ikke mange steder i verden, der kan måle sig med De Kanariske Øer. På Lanzarote ligger La Santa Sport, og derudover er Fuerteventura også en helt ideel ø for sportselskere. Uanset dit niveau eller dine personlige mål er særligt Lanzarote og Fuerteventura oplagte rejsemål for dig, som gerne vil holde formen ved lige, mens du holder ferie. Begge øer rummer muligheder for såvel hverdagsmotionisten som elitesportsudøveren, og ingen går skuffet derfra.

Vi tager her et kig på to af de mest sportsdedikerede rejsemål i Europa, og hvem ved – måske bliver enten Lanzarote eller Fuerteventura din næste rejsedestination og din første ferie, der står i sportens tegn.

 

Lanzarote

 

Midt i det helt særlige lavalandskab på Lanzarote ligger La Santa Sport. Kontrasten mellem de kridhvide huse samt bygninger og de sorte lavasten er helt unik, og når du først er kommet dig over Club La Santa-titelsangen, der spilles hele vejen i bussen fra lufthavnen til resortet, ja så falder du lynhurtigt til. Der er alle former for faciliteter på stedet: pool, svømmehal, fitnesscenter, løbebaner, tennisbaner, basketballbaner, områder til yoga og danseklasser, indendørsfaciliteter og meget mere. Det eneste problem er nærmest, at du på et eller andet plan er nødt til at begrænse dig. For du kan ikke nå det hele, i hvert fald ikke på én dag. Om aftenen kan du både spise og drikke godt på resortet, og der er både mad til dig, som ønsker at spise sundt, og til dig, der hellere bare vil ”give los” i buffeten.

 

Fuerteventura

 

Også Fuerteventura er et helt oplagt rejsemål for dig, som gerne vil holde formen ved lige, mens du er på ferie. Øen har over 100 forskellige strande på den lange kyststrækning, og der er både strande for dig, som gerne vil have roligt vand, og for dig, som gerne vil surfe. På grund af den lange og forskelligartede kyststrækning er der mange muligheder for vandsport på øen, og er du til dette, er det et helt oplagt sted at rejse hen. Øen er også et besøg værd for atleter, der træner op til f.eks. ironman, idet der er helt optimale muligheder for løb, cykling og svømning.

 

Når du kommer hjem…

 

Èn ting er at holde formen ved lige på ferien. Noget andet er at opretholde gejsten, når du kommer hjem fra ferien, og en god måde at gøre dette på er at give sig selv lov til at købe noget nyt udstyr. Mens du var på ferie, har du måske nydt godt af de smukke udendørsløbeture, og måske slår det danske vejr lidt hårdere efter en sådan tur. I dette tilfælde ville det være fornuftigt at investere i et løbebånd, så du kan bibeholde løbeformen herhjemme.

En anden maskine, der er oplagt til hjemmebrug, er en romaskine, idet den ikke fylder ret meget og samtidig giver en rigtig god træning af hele kroppen på én gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *