Gran Canaria eller Tenerife?

De kanariske øer er hver eneste år besøgt af flere tusinde danskere, især i vintermånederne er de kanariske øer yderst velbesøgte. Klimaet på de kanariske øer har stor indflydelse på, at flere tusinde dansker vælger netop de kanariske øer til deres foretrukne feriedestination. Klimaet på de kanariske øer er subtropisk, hvilke vil sige temperaturen er nogenlunde konstant året rundt, og i sommermånederne er temperaturen kun omkring 3-5 grader varmere end vintermånederne. Dette milde klima gør, at folk der synes der er for varmt og tørt i sommermåneder på andre rejsedestinationen så som Tyrkiet, Egypten, Spanien osv. hvor temperaturen nemt kan komme over 40 grader, vælger et mere behageligt klima som der findes på de kanariske øer. De kanariske øer er yderst attraktivt i vintermånederne, fordi der er varmt og sol i disse måneder, hvilke der ikke er på andre rejsedestinationer i vinterperioden så som tidligere nævnt: Tyrkiet, Egypten og Spanien. Vi vil i denne artikel gennemgå de to mest besøgte rejsedestinationer af de kanariske øer.

 

1. Gran Canaria – Danskernes foretrukne valg af de kanariske øer

 

Gran Canaria er klart den ø af de kanariske øer der er mest besøgt, og flere tusinde danskere rejser til denne destination årligt. Gran Canaria har mange gode feriebyer såsom Puerto Rico, Playa del Ingles og Maspalomas. Den mest foretrukne af disse byer er Puerto Rico, og mange vælger denne by til deres ferien på Gran Canaria. Der findes også nogle gode og flotte strande tæt på Puerto Rico, hvor især Amadores stranden og Anfi del Mar stranden skal fremhæves. Begge strande er kunstige fremført med gyldent sand og krystalklart vand, samt restauranter langs strandpromenaderne. I Puerto Rico findes der mange forskellige restauranter både ved strandpromenaden og i Puerto Rico Centeret i midten af dalen.

 

 

2. Tenerife – Den største ø af alle de kanariske øer

 

Tenerife er den største ø af alle de kanariske øer og den anden mest populære ø af de kanariske øer. Tenerife er også velbesøgt af danske turister, der vælger denne rejsedestination til deres ferie til sydens varme og sol. Tenerife har mange forskellige ferieby såsom Santa Cruz, Las Americas, Los Christiano osv. Den mest populære af disse byer er Las Americas, hvor der er strand og en stor by, hvor der er alt fra restauranter, bar og shopping muligheder. Las Americas er beliggende på sydsiden af Tenerife, hvilke gør at vejret oftest er bedre end f.eks Santa Cruz der er beliggende på nordsiden. Der findes også nogle flotte strande på Tenerife, hvor blandt andet Las Teresitas skal fremhæves.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *