Gran Canaria er populær blandt fodboldfans

De kanariske øer er et af de mest populære feriemål for danskere i alle aldre. Øerne er beliggende ud for Afrikas kyst, men er en del af Spanien. De er, og har været, sindssygt populære hos danskerne i mange år, grundet den høje temperatur, og de få dage med regn, i modsætning til det danske klima.

Samtidig er flyveturen relativt kort, i forhold til vejret du får gavn af. Endvidere er det en af de bedste muligheder for at komme ned og opleve et vulkanlandskab så tæt på Danmark. Der er også en stort udvalg af aktiviteter man kan benytte sig af på øerne, hvor en af de mest kendte aktivitetsområder er Club La Santa på Lanzarote, som er en del af de kanariske øer.

Club La Santas gæster er på årsbasis omkring 33% danskere, hvilket virkelig siger noget om de kanariske øers popularitet.

 

Følg Real Madrid på TV’et med ligesindede fans

 

Danskerne ynder dog ikke kun at dyrke aktiviteter, men også at se dem dyrket, særligt fodbold trækker, hvilket er heldigt, hvis man befinder sig på de spanske øer. Der er en lang tradition for fodbold i Spanien generelt, hvilket også er blevet videreført til de spanske øer.

Det kan være ubeskriveligt træls at være på ferie, og ikke kunne se sit favorithold spille en fodboldkamp, som man plejer. Om det er en afgørende kamp er ofte ikke vigtigt, da det er selve rejsen med holdet der er essentielt for mange inkarnerede fans af fodbold verden over.

Derfor er det heldigt, at der er masser af barer fordelt over alle de kanariske øer, hvor man kan følge Real Madrid i deres færd mod trofæer. På barerne kan man se kampen sammen med en masse andre inkarnerede fodboldfans af alle nationaliteter. Det kan give en helt særlig stemning og sammenhold mellem fremmede, da de har den samme passion for klubben.

Man kan få en følelse af nærmest at være på inde på Santiago Bernabéu, selvom man befinder sig under tropesolen på de kanariske øer.

 

Oplev den rigtige stadionstemning i Madrid

 

Hvis man er blevet bidt af stemningen, er det muligt at købe kampbilletter til at se Real Madrid spille hjemme i Madrid. Det kan dog være svært at skaffe billetter, især hvis man ikke er en del af fanklubben herhjemme.

Derfor kan et af de gode alternativer være, at booke en hel fodboldrejse til Madrid, hvor man booker en samlet pakke med Real Madrid billetter hjemmefra. Pakken indeholder typisk kampbillet såvel som fly og hotel i en periode, så man har lidt tid til at se byen, og ikke stresser unødvendigt rundt.

Det er en af de letteste og bedste måder at ordne hele turen på, da alt det logistiske er ude af ens egne hænder, og man derfor bare kan læne sig tilbage og nyde oplevelsen både på- og uden for stadion, hvilket mange vil synes er en klar fordel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *