Disse kanariske øer skal du besøge

Har du besluttet dig for at rejse til De Kanariske Øer? Så er den næste beslutning du skal tage, hvilken en af dem, som du skal besøge. Er du til ren badeferie, vandaktiviteter eller smukke naturoplevelser. Alle De Kanariske øer er forskellige. Vi guider dig til, hvilke øer som passer til de forskellige ønsker og behov.

Gran Canaria

Gran Canaria er perfekt til dig, som ønsker lidt af det hele. I gennemsnit har Gran Canaria hele 350 dage med solskin om året. Desuden er der fire forskellige klimazoner, hvilket gør, at naturen er meget alsidig. Du kan både opleve frodige og tropiske skove, men også vulkanlandskaber og ørkener. Hvis du beslutter dig for, at Gran Canaria er øen du skal besøge, er det derfor et must at vedlægge besøg i alle fire forskellige klimazoner. Udover en alsidig natur er strandene lige sådan. Er du til lange hvide sandstrande, hemmelige små strande, klipper eller sand – så har Gran Canaria noget til dig. Stranden i den populære by Puerto Rico er for jer, som har hele familien med på ferie. Her kan man nemlig finde meget børnevenlige områder.

Fuerteventura

Fuerteventura bliver også kaldet for Europas Hawaii, og det er ikke uden grund. På Fuerteventura er der et tørt og solrigt klima med masser af stærke vinde. De stærke vinde gør, at surfere fra hele verdenen tager til øen. Udover surfing er der mange resorts som tilbyder en masse sportsaktiviteter. Så elsker du at have pulsen oppe, så er Fuerteventura helt sikkert noget for dig. På trods af at der er mange, som besøger øen grundet de gode sportsmuligheder, er øen langt mere uspoleret, hvis man sammenligner med nogen af de andre Kanariske Øer. Dette resulterer i lange menneskeforladte sandstrande, så sørg at tage lækre håndklæder med, så i får den fulde luksuriøse oplevelse. Lige her, kan I finde håndklæder af bedste kvalitet, som passer perfekt til rejsen. Hvis du ikke ønsker at ligge ved stranden på hele din rejse, kan du nyde det smukke bjerglandskab – eventuel på cykel, hvis du har masser af overskud, eller er der også mulighed for at leje en bil.

La Palma

La Palma eller La Isla Bonita minder på mange måder om cigar-øen Cuba. La Palma har en af de frodigste naturer af De Kanariske Øer, og på dit besøg skal du helt sikkert lægge vejen forbi nogen af øens nationalparker. Udover en frodig natur har øen også vulkanlandskaber. Vulkanen ved navn Teneguía, var i udbrud ikke længere tid siden end 1971, og er derfor et besøg værd. Som nævnt tidligere minder La Palma meget om Cuba, hvilket skyldes øens historie. Øens historie har sat sine præg på, hvad man kan opleve på øen. Man kan blandt andet rulle sine egne cigarer.

Uanset hvilken en af De Kanariske Øer, som du besøger, så vil du med garanti få en helt uforglemmelig ferie. Hvis du booker din rejse til De Kanariske øer i god ting, kan du få fat i billige flybilletter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *