Bedre fodtøj til en bedre ferie

Ferien er der, hvor man for alvor har mulighed for at slappe af og gå på eventyr. Eventyr væk fra hverdagen og i omgivelser, der ligger så langt fra de faste rammer, at man glemmer alt om arbejde, skole og kedeligt, halvdårligt sommervejr. De Kanariske Øer er muligvis et af de bedste steder at tage hen, hvis man søger flugt fra hverdagen – og hvis man skal på eventyr med masser af aktiviteter og evt. svært terræn, skal man have det helt rette fodtøj med.

 

Vælg sko med komfort

 

Mange tror fejlagtigt, at man på ferien kun kommer til at rende rundt i klipklapper og sandaler. Men faktisk kan det gå hen og blive en helt dårlig oplevelse, hvis ikke man har husket også at tage noget fodtøj med, som man kan gå i over en længere periode. Almindelige sko, som har den rette komfort, og som er perfekte til en eller flere dages gang, så man ikke får et par brugte fødder, der ikke kan holde til noget som helst resten af ferien.

Og der findes mange sko på den internationale scene, som har netop komforten i centrum, men hvis man samtidig gerne vil se helt fantastisk ud, kan det være en udfordring at finde lige de sko, der gør hele forskellen, og som så gør ferien bare lidt bedre. Hos ET AL Design har man taget udfordringen op, og producenterne bag vil lave en sko, der kan evne at være både smart og yderst komfortabel på samme tid. Og resultatet er blevet mere end tilfredsstillende. Unikt er det, at designeren har taget udgangspunkt i et par helt almindelige sneakers i læder – og så er der ellers bare skruet op for kvaliteten til et niveau, som man ikke ser meget af andetsteds. Alt er produceret af de bedste materialer, og det er generelt lavet i en sådan kvalitet, at selv de mest kritiske nordeuropæere er tilfredse.

En tur til De Kanariske Øer vil da også være en god anledning for at medtage sine nye fede sneakers. Sandsynligheden for, at man ender i en situation, hvor man vandrer rundt, er næsten 100%, og man skal ikke tage fejl af, at man i særdeleshed kommer til at fortryde det, hvis man ikke har medtaget et par solide og komfortable sko. Her skal man se kultur og natur i massevis, og man skal ikke gå langt, før man får ømme fødder af sine klipklapper.

Tag stilen med på ferie

 

Foruden at være en komfortabel sko at gå i er de moderne sneakers også bare pænere at gå rundt i end et par sandaler med bare tæer. Og hvis man er på ferie for at gøre sig til, er det derfor også bare et bedre valg med sneakers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *