andersv3

21 september 2019

Ingen kommentarer

Følgende artikel er udarbejdet og betalt af hjemmesiderne, der linkes til i artiklerne.

 

Aktiv ferie på Club La Santa

På Lanzarote finder du ferie paradiset, Club La Santa som er et paradis for alle, der elsker sport. Club La Santa blev grundlagt af Tjæreborg som et nytænkende koncept. Før i tiden tog danskerne til Spanien for, at oplevede de berygtede grisefester, men den visionære ejer af Tjæreborg rejser Ejlif Krogager, så hurtig andre muligheder med ferie resortet, og skabte noget verdenen ikke havde set før. Han lavede derfor et ferie resortet, der havde fokus på sport og motion, som havde til hensigt at tiltrække sportsinteresseret og aktive mennesker til Lanzarote. I dag består Club La Santa af 391 lejligheder, og i 2014 blev ferie resortet udvidet med 96 hotellejligheder, hvilke gav plads til 1.600 gæster på Club La Santa. Hvis du bestiller et ophold på Club La Santa, så får du fri adgang til mere end 80 træningsfaciliteter, hvor der også er fri adgang til udstyr, instruktioner, turneringer, underholdning, børneklub og meget mere.

 

Der er sport til ethvert niveau på Club La Santa

Club La Santa bliver tit associere med verdensmestre eller toptrænet atleter, men det er langt fra, hvad Club La Santa enlig står for. På Club La Santa er der aktiviteter for alle niveau, så uanset om du er nybegynder, topatlet, ung eller senior, så er der altid aktiviteter der passer til dit niveau. Hvis du har helt små børn med, så er der også mere børnevenlige aktiviteter såsom: airtrack, legeplads, børnepool, osv.

 

Der er også andet end sport på Club La Santa

Club La Santa er meget mere end bare motion og sport, der findes restauranter, bar, supermarked, sportsbutik, frisør osv. Club La Santa har fire dejlige restauranter, så du finder noget for en hver smag. Hvis du har lyst til en øl eller drink, imens der bliver spillet en god fodbold kamp i fjernsynet, så har Club La Santa, to sportsbarer der tilbyder kolde genstande. Der er også underholdning på Club La Santa, der findes både et show for børn, og et show til det ældre publikum. Hvis du mangler noget nyt udstyr, så finder du også en sportsbutik, der har stort set alt i udstyr. Nogle gange når man ikke lige, at blive klippet hjemmefra, så er gæsterne på Club La Santa så heldige, at der også er frisør på området. Du finder stort set alt du har brug for på resortet, og du behøves ikke at bevæge dig uden for Club La Santa, hvis du ikke har lyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *