5 gode rejsetips til de Kanariske Øer

andersv3

06 august 2020

Ingen kommentarer

5 gode rejsetips til de Kanariske Øer

De Kanariske Øer er et utrolig populært rejsemål for mange mennesker. Øerne byder på masser af fede overraskelser, spændende hemmeligheder og skønne udsigter, som altid vil blive husket. Kanarieøerne ligger i det sydligste Spanien, nordvest for den afrikanske kyst, og hver af øerne har sine helt særegne kendetegn.

Øgruppen består af de otte øer, og de mest kendte af disse er Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria og La Palma. Der findes alt fra strand til bjerge, vulkaner, nationalparker og skove, mens man kan nyde godt af masser af lækre ferietilbud og sjove aktiviteter.

Her får du din guide til fem gode rejsetips til de Kanariske Øer, så også du kan få en uforglemmelig ferie og opleve det bedste af det, som Kanarieøerne har at byde på.

En hel fantastisk ø-natur

Tenerife er den kanariske ø med flest indbyggere, og den er samtidig også den befolkningsrigeste ø i hele Spanien. Her gemmer sig helt fantastisk natur, og øen er på den måde et must, hvis man vil opleve de Kanariske Øer. Især Mount Teide, som ligger midt i Teide National Park er en kæmpe stor anbefaling. Mount Teide er den tredjestørste vulkan i hele verden.

Den sydlige del af Tenerife byder desuden på helt fantastisk natur, hvor smukke kyster breder sig langs med regionen. Blandt andet kystbyen La Caleta byder her på fine sandstrande og en hyggelig stemning, og byen er på den måde helt sikkert et besøg værd.

Man kan også finde fin natur på øen Gran Canaria, som blandt andet har flotte klitter og lange sandstrande i byen Maspalomas. Her findes rig mulighed for både at opleve stranden og de nærliggende bjerge. Derudover er Maspalomas en super hyggelig by, hvis natur også kan bruges til blandt andet at surfe.

Kulturen på de Kanariske øer

Gran Canarias største by hedder Las Palmas, og den er helt sikkert et besøg værd, hvis man elsker kultur. Byen er blandt andet kendt for, at Christopher Columbus tilbragte lidt tid der under sin første rejse til Amerika. I dag kan man opleve The Colón House, som er et spændende museum, der er opkaldt efter Columbus.

Øen Lanzarote er bestemt også et besøg værd. Den er kendt som “øen af det evige forår” og er et stort rejsemål for mange. Mens naturen også er smuk på Lanzarote, burde man ikke skrue ned for øens kultur. Man kan blandt andet opleve den årlige festival i byen Mancha Blanca, som finder sted den 15. september til minde om Virgen de los Dolores. Det er en meget traditionel festival, der er spændende at overvære. Her vil man virkelig kunne fordybe sig i øens lokale liv og undgå at føle sig for meget som den klassiske turist.

Generelt er de Kanariske Øer et rigtig fedt rejsemål, der helt sikkert vil være turen værd. Mulighederne for at opleve øerne er mangfoldige, og der findes altid et eller andet at lave. På de Kanariske Øer er der plads til alle – ligemeget om man elsker kultur, natur eller noget helt tredje, og det er derfor det perfekte rejsemål for din næste ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

bravo tours
close-link