4 gode råd til billeje

Få gode råd og tips til billeje

 

4 Gode råd til billeje

 

Skal du leje en bil på Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote eller Fuerteventura, så bør du læse denne artikel, hvor der er fire gode råd der minimere risikoen for problemer, uforudsete regninger, samt hjælper dig med at spare penge på din billeje.

 

 

1. Tjek hvad der er inkluderet i leje kontrakten

 

Før du booker en bil på din ferie er det vigtigt, at finde ud af hvad der er inkluderet i prisen. Nogle biludlejningsselskaber har kilometerbegrænsning, og hvis du køre mere end de aftalte kilometer, så får du en ekstraregning på disse kilometer. Det er også en god ide, at tjekke op på om der er nogle forsikringer inkluderet i billejen.

 

I nogle tilfælde er der forsikring inkluderet, men du risikere stadigvæk, at biludlejningsselskaberne prøver at sælge dig en forsikring på noget du måske allerede er forsikret mod i forvejen. Der er også i nogle tilfælde en biludlejningsforsikring igennem dit kreditkort eller rejseforsikring, så et godt råd er at tjekke op på det hjemmefra, så du ikke køber noget du allerede er forsikret for.

 

 

2. Betal med kreditkort

 

Når du skal hente bilen hos biludlejningsselskabet, så kræver de fleste selskaber, at få reserveret et beløb på dit kreditkort, før de vil udlevere bilen til dig. Dette gør de for, hvis der skulle ske en skade på bilen, imens du lejer den så har de sikkerhed i form af de penge der er reserverede.

 

Det er ikke alle biludlejningsselskaber der accepterer Visa/Dankort, og du bør derfor altid havde et internationalt kreditkort så som et MasterCard. Hvis du står i en situation, hvor de ikke acceptere dit kreditkort, så kan du dog stadig få bilen, men det kræver at du køber en ekstra forsikring.

 

 

3. Tjek bilen for skader ved udlevering

 

Før du underskriver en tilstandsrapport på leje bilen, så bør du altid tjekke bilen sammen med en ansat fra biludlejningsselskabet, og få noteret brændstofmåler, og evt. skader. Hvis du ikke får noteret alt dette i udleveringsblanketten, så risikere du at blive holdt ansvarlig for evt. skader der må havde været på bilen da du fik den udleveret.

 

 

4. Spar penge ved at leje bilen igennem en bookingportal

 

Der kan være mange penge, at spare ved at booke en lejebil igennem en bookingportal som rentalcars.dk. Hvor denne søgemaskine fra rentalcars.dk finder biludlejninger fra alle de kendte biludlejningsselskaber såsom: AVIS, Budget, Sixt og så videre. Ved at bruge denne service kan du nemt finde den billigste og bedste biludlejning til din ferie.

 

Denne artikel er udarbejdet af Goleaseit.dk, som beskæftiger sig med leasing af biler og motorcykler. Hvis dette har interessere, så kan du tilgå deres hjemmeside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *