4 gode råd til at finde den billigste afbudsrejser

andersv3

25 september 2019

Ingen kommentarer

Artikel er sponsoreret og udarbejdet af hjemmesiden der linkes til.

4 gode råd til at finde den billigste afbudsrejser

Der kan være mange tusinde kroner at spare ved at tage chancen og bestille en afbudsrejse. I denne artikel har vi samlet fire gode råd, til hvordan du får den bedste pris på din næste afbudsrejse. Der er en række faktorer, der spiller ind på prisen, selv når vi snakker afbudsrejser. Afbudsrejser er faktisk et misvisende koncept, fordi det kun er 2-3 procent af afbudsrejserne, der rent faktisk er på grund af afbud. Størstedelen af afbudsrejser er nogle rejser, rejseselskaberne ikke har fået solgt, og nedsætter dem derfor markant i pris når de er tætte på afrejse datoen.

 

1. Undgå at rejse når skolerne har ferie

Det er ikke alle, der har mulighed for, at rejse uden for skolernes ferie men hvis du ikke har børn, der går i skole, så kan der være store pengebesparelser ved at bestille rejse uden for skolernes ferie. Hvis du rejser uden for højsæsonen, så kan du ofte finde den samme rejse til den halve pris.

 

2. Fleksibilitet øger chancen for at finde en billig ferie

Hvis du er fleksibel, så er der større chance for at finde en ferie til en god pris. Det er ikke kun datoer, du kan være fleksibel på, der er også andre ting såsom afrejselufthavn, hotel standard og destination. Hvis du er fleksibel på alle disse punkter, så øger du changen gevaldigt for at finde en billig afbudsrejse, da udbuddet er langt større.

 

3. Rejs i sidste øjeblik og få den absolutte billigste afbudsrejse

Har du is i maven, og kan rejse med meget kort varsel, så finder du de absolutte billigste afbudsrejser få dage op til afrejsedagen. Disse Last Minute rejser henvender sig mest til de ”spontane” rejsende, der ikke ser et problem i, at rejse et par dage efter rejsen er bestilt. Så hvis du er All-in på en Last Minute afbudsrejse, så er det bare at pakke kufferten, så du er klar til at komme afsted på ferie mod varmere himmelstrøg.

 

4. Tag chancen med en uspecificeret rejse

Er du risikovillig med hensyn til, hvor du skal bo og hotel standarden, så kan der være rigtig mange penge at spare på en uspecificeret rejse. Hvis du vælger en uspecificeret rejse, ved du kun hvilke land du skal til, og du får først oplyst senere, hvilke hotel du skal bo på. Med en uspecificeret rejse, kan du risikere at bo på et mindre godt 1 stjernet hotel, men du kan også være så heldig at komme til at bo på et 4-stjernet luksus hotel. Hvis du rejser med mindre børn, anbefaler vi at du vælger en specificeret afbudsrejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *