LOREM IPSUM DOLOR

Mail: info@kanariskeoer.dk

Vejret Tenerife

Vejret Tenerife skyldes et subtropisk klima

 

Vejret Tenerife er dejligt og behageligt året rundt. Klimaet på Tenerife er subtropisk, hvilket kendetegnes ved, at der stort set er den samme temperatur hele året rundt. Dette subtropiske klima har stor skyld i, at Tenerife og de kanariske øer er blevet så populære.

Der er forskel i vejret tenerife alt afhængig af om du befinder dig på sydsiden eller nordsiden af Tenerife. Sydsiden har for det meste et par grader mere end nordsiden, og der er generelt også mindre skyer på sydsiden.

Vejret Tenerife er mildt men stadig varmt året rundt, hvilket har medvirket i, at mange danske turister flygter hjemme fra Danmark og ned i varmen på Tenerife, da temperaturen er en del højere end hjemme i Danmark.

 

Temperatur Tenerife

 

I den nedenstående graf kan du se temperaturen på Tenerife for henholdsvis luften og havet i løbet af året. Alle temperatur målingerne er målt i gennemsnit om måneden.

Temperatur målingerne i luften er målt i skyggen, og du vil derfor opleve en del højere temperatur i solen.

Temperatur Tenerife

Klik på billedet for at se tabel og graf i stor format

Som det fremgår af den overstående graf og tabel, vejret Tenerife er varmest i månederne i sommer perioden.

Den varmeste måned på Tenerife er August, hvor den gennemsnitlige temperaturen topper med helt op til 28 grader i skyggen.

De koldeste måneder på Tenerife er Januar og Februar, hvor den gennemsnitlige temperatur er i gennemsnit på 17 grader.

Vandtemperaturen er højest i månederne efter sommeren, da solen har brugt sommeren til, at varme havet op. Den højeste vandtemperatur er i September og Oktober, hvor den gennemsnitlige vandtemperatur er helt oppe på 24 grader.

Vandtemperaturen er koldest i Februar og Marts, hvor den gennemsnitlige vandtemperatur er på 19 grader i begge måneder.

 

Solskinstimer Tenerife

 

I den nedenstående diagram og tabel, kan du se den gennemsnitlige antal timer solen skinner hver dag i de respektive måneder.

Solskinstimer

Tryk på billedet for at se diagrammet og tabellen stor format.

Som det kan ses ud fra diagrammet og tabellen, så er Juni, Juli og August de måneder, hvor der er flest solskinstimer i gennemsnit om dagen med helt op til 9 timer om dagen.

December er derimod den måned på hele året der har mindst solskinstimer om dagen, der er kun 5 timer med sol om dagen i gennemsnit.

 

Regn på Tenerife

 

I den nedenstående diagram og tabel, kan du se den gennemsnitlige antal dage med regn i de respektive måneder.

Regn Tenerife

Klik på billedet for at se diagram og tabel i stor format.

Som du fremgår af grafen og tabellen, så der mindst chance for, at få regn på sin ferie i sommermånederne Juni, Juli, August og September, hvor der i gennemsnit i alle månederne kun regner en gang på en hel måned.

Der er størst chance for, at få regn på ens ferie i December måned, da det er den måned med flest regn dage. December har i gennemsnit 6 dage på en måned, hvor der er regnvejr.