LOREM IPSUM DOLOR

Mail: info@kanariskeoer.dk

Vejret Lanzarote

Vejret Lanzarote – Varmt året rundt!

 

Vejret Lanzarote kendetegnes ved, at være varmt året rundt, selv om vinteren er temperaturen ligesom en god sommer dag i Danmark.

 

Lanzarote er en kendt sports destination, og dette skyldes blandt andet vejret der er perfekt til, at dyrke udendørs sport året rundt.

 

De kanariske øer er kendt for, at have godt klima året rundt, hvilke har gjort alle de kanariske øer til populære rejse destinationer lige godt, om formålet med rejsen er, at få sol, eller at dyrke sport.

 

Temperatur Lanzarote

 

I grafen og tabellen nedenunder kan du se, hvad temperaturen på Lanzarote er i luften og i havet året rundt. Alle målinger er opgjort i gennemsnit om måneden i de pågældende måneder.

Temperaturene der er målt i luften, vil du typisk opleve højere i solen.

 

Vejret Lanzarote

Vejret Lanzarote

 

Som det kan ses på overstående graf og tabel er vejret Lanzarote varmest i sommerperioden.

 

De to måneder hvor der er højest temperatur på Lanzarote er i August og September, hvor temperaturen topper med hele 29 grader i skyggen om dagen og har en gennemsnit temperatur på 25 grader fordelt over en hel dag.

 

De koldeste måneder på Lanzarote er Januar og Februar, hvor den laveste temperatur er 14 grader i begge måneder men den gennemsnitlige temperatur er dog på 17 grader i Januar og 18 grader i Februar.

 

Vandtemperaturen er varmest i månederne August, September og Oktober, hvor temperaturen vand temperaturen topper med 22 grader.

 

Vandtemperatur er koldest i Februar og Marts hvor vandtemperaturen er nede på 18 grader i begge måneder.

 

Solskinstimer Lanzarote

 

I tabellen og diagrammet nedenunder kan du se, hvor mange timer solen skinner i gennemsnit om dagen på Lanzarote i de forskellige måneder.

 

Temperatur Lanzarote

Temperatur Lanzarote

 

Som det kan ses på tabellen og diagrammet ovenfor så er Maj, Juni, Juli og August de måneder, hvor Lanzarote har flest solskinstimer i gennemsnit om dagen. I disse måneder oplever man nemlig i gennemsnit 10 timer sol om dagen.

 

Den måned hvor der er mindst solskinstimer i gennemsnit om dagen er December, hvor der kun er 6 timer i gennemsnit om dagen.

 

Regn på Lanzarote

 

I tabellen og diagrammet nedenunder kan du se, hvor mange regn dage der er i gennemsnit på Lanzarote i de forskellige måneder.

 

Regn Lanzarote

Regn Lanzarote

 

Som det kan kan ses på tabellen og diagrammet ovenfor, så er der mindst chance for, at få regn på ens ferie, hvis man rejser i sommermåneder. Månederne Maj, Juni, Juli, September, August har nemlig i gennemsnit 0 dage med regn på en hel måned.

 

I December er der størst chance for, at få regn på ens ferie til Lanzarote, da der er flest dage med regn i denne måned. I December er der i gennemsnit 4 dage med regn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *