LOREM IPSUM DOLOR

Mail: info@kanariskeoer.dk

Prøv noget nyt – om kanarisk øhop og grupperejser

Ferier er noget af det, som vi glæder os allermest til. For mange er ferierne det, som deler året op, og som udgør begivenheder, som de kan se frem til. Vi tager på ferie til alle mulige steder, og måderne og prisniveauerne er mange. Alligevel er mennesker forudsigelige, og rigtig mange danskere vælger år efter år de samme destinationer. De europæiske storbyer er populære. Det samme er dele af Italien og den spanske solkyst. Og selvom disse steder er skønne og smukke, så kan det blive en smule kedeligt i længden. Men hvordan finder man lige inspirationen til at prøve noget nyt?

For at finde ud af hvor næste rejse går hen, kan man med fordel hente inspiration en masse forskellige steder fra. Man kan for eksempel høre venner og familie, hvor de kan anbefale at lade turen gå til. Man kan også bestille en masse rejsemagasiner hjem for at læse, hvad de indeholder af gode råd. Eller man kan gå på internettet og søge på må og få. Man kan også, hvis man er til effektive og gode råd, læse med videre i denne artikel. Her kommer nemlig forslag til, hvordan man kan vælge det helt rigtige eventyr.

 

Kanarisk øhop er den perfekte sammensætning af oplevelser og luksus

 

Hvis man er det mindste til varme, smuk natur, venlig lokalbefolkning og lækker mad, så må man ikke snyde sig selv for de kanariske øer. Der er faktisk mange, der ikke helt ved, hvad dette geografiske navn helt præcist dækker over. Men de kanariske øer består af Tenerife, Gran Canaria og Fuerteventura. Øerne ligger i Atlanterhavet, og de er kendt for det milde og regelmæssige klima. Derudover er der altid hurtig adgang til azurblå strande, og det er noget, som enhver dansker bør glæde sig ved.

Når man tager til de kanariske øer, så er det slet ikke nok at se en. Mange vælger udelukkende Gran Canaria og glemmer de andre tilgængelige perler. Det er i stedet anbefalelsesværdigt at lave noget a la græsk øhop, hvor man tilbringer lidt tid på hver af øerne. På den måde får man en masse nye oplevelser, men uden alt for meget transport og alt for mange forandringer i for eksempel klima og sprog. Dette er ideelt, hvis man gerne vil have en ferie, hvor der er plads til lige dele afslapning og seværdigheder.

 

Spar tid og energi med en sammensat rundrejse

 

Har man allerede krydset de kanariske øer af sin liste, så er der mange andre muligheder for unikke og mindeværdige rejseoplevelser. Firmaer som Panter Rejser specialiserer sig for eksempel i at sammensætte unikke grupperejser, hvor ting som udflugter, hoteller og transport er ordnet for én. Her kan man læne sig tilbage og følge det program, som de kompetente guider har lagt for en. De ved mere om de mange destinationer end en selv, og vil derfor kunne give en vigtig viden og info. Panter Rejser arrangerer ture til for eksempel Grønland og Nicaragua.

Bestil rundrejse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *