LOREM IPSUM DOLOR

Mail: info@kanariskeoer.dk

Personlig pleje på de Kanariske Øer

Gennem de sidste mange år er der opstået tradition for, at danskerne tager til udlandet for at foretaget kosmetiske og skønhedsbehandlinger. Et begreb, som også kaldes ’sundhedsturisme’ eller ’kosmetisk turisme’. Begrebet er normalt forbundet med Asien, men har de senere år også penetreret Europa og senest Spanien og de Kanariske Øer.

 

Spanien har flest sundhedsturister

 

Statistikker viser, at Spanien er et af de førende lande i Europa, hvis man måler på hvem der årligt modtager flest af de såkaldte ’sundhedsturister’. Faktisk modtager Spanien i dag så mange sundhedsturister, at landet har indtaget en solid sjetteplads over de lande i Europa, som modtager flest turister med henblik på kosmetiske, sundheds- og skønhedsbehandlinger. De samme undersøgelser viser desuden, at Spanien ligger på en ottendeplads i verden indenfor sundhedsturisme, og at dette tal siden 2004 er tredoblet.

Hvorfor ligger Spanien så højt på listen? Fordi behandlinger her er billige, af højeste kvalitet og udføres af professionelle efter europæiske standarder.

 

Få et nyt smil med hjem fra Fuerteventura

 

Mange danskere ville rynke på næsen over at skulle tage til tandlægen i et andet land, med mindre det var akut. Ikke desto mindre findes der mange gode grunde til netop at gå til tandlægen her.

Først og fremmest sparer man penge. I forhold til danske priser sparer man i gennemsnit mellem 35-40% på alle slags tandlægebehandlinger. Dette vil sige at du som minimum kan spare 35% på de dyre behandlinger, som fx rodbehandlinger, broer og kroner.

Derudover er det også muligt at få lavet de mere kosmetiske tandblegninger, som fx en tandblegning, til yderst favorable priser.

 

Kosmetiske behandlinger på Gran Canaria

 

Man kan måske sige sig selv, at de mest favorable priser på behandlinger findes der, hvor der er størst konkurrence. For at finde den største konkurrence, og de billigste priser, må man rejse til de største byer. Den største af de Kanariske øer, Gran Canaria, er hjemsted for de fleste klinikker, der foretager kosmetiske behandlinger og skønhedsbehandlinger.

Gran Canaria er derfor også destination for de sundhedsturister, som har et ønske om at få lavet botoxbehandlinger. På Gran Canaria, og i Spanien generelt, findes der uendeligt mange klinikker, som tilbyder disse behandlinger. Det er dog endnu færre danskere, som lader sig behandle med botox, end dem der lader sig behandle af en tandlæge.

Grunden til de færre patienter på dette felt er måske de mange skrækscenarier, der gennem mange år har prydet forsiderne på magasiner osv. Det skal dog understreges, at disse skrækeksempler er resultatet af overdreven plastikkirurgi, hvorfor dette ikke har noget med botoxbehandlinger at gøre. Det er helt sikkert at få lavet behandlinger med botox i Spanien, da landet følger de samme strikse regler, som vi kender dem fra Danmark.

Alt i alt er der både en økonomisk og personlig gevinst i at være sundhedsturist på de Kanariske Øer. Man kan spare penge på sine behandlinger og efterfølgende slappe af på stranden på nogle af verdens smukkeste destinationer. En sidste måde du kan spare lidt på regningen er ved at finde en at bo sammen med på rejsen – det er altid bedre at være to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *