LOREM IPSUM DOLOR

Mail: info@kanariskeoer.dk

Pakketips og forberedelser: Gør forarbejdet ordentligt

Når det er tid til at pakke kufferten, er det ofte fordi, at ferien er lige rundt om hjørnet. Ferie er for de fleste lige med afslapning og afkobling fra en ellers stresset hverdag, men det har konsekvenser for din rejse, hvis du begynder at slappe af for tidligt. Hvis ikke tasken pakkes med de korrekte ting til din rejse, og du ikke har forberedt dig tilstrækkeligt, kan det gå ud over kvaliteten af din ferie.

Det er ærgerligt at vide, at blot simpel forberedelse kunne have reddet dig ud af en uheldig situation. I dette indlæg guides du til at gøre det ordentlige forarbejde, inden du rejser hjemmefra, så du er sikret, at hele din ferie forløber sig gnidningsfrit.

 

Vaccinationer og sikring af helbred

 

Når du rejser med fly, vender du nok snuden mod fjerne egne med anderledes omgivelser, natur og miljø. Sørg for at være godt dækket mod sygdom, inden du rejser ved at give lægen et kald. Spørg ind til eventuelle foranstaltninger, der kan sikre dig mod fremmede sygdomme såvel, og sikr dig, at du har de tilstrækkelige vacciner, det anbefales at have ved rejse til din destination.

Mælkesyretabletter er tit gode at have med i toilettasken. Når maden og vandet er anderledes, kan det gå ud over maven – også selvom man er påpasselig med, hvad man putter i munden. Forbered dig derfor på den mest optimale måde ved at spise tabletter, der stabiliserer og forstærker dit indre system.

Vigtige papirer

 

Rejs aldrig uden at være sikker på at du og din familie har en dækkende rejseforsikring, der sikrer jer den rigtige hjælp i nødsituationer, såvel som gør at I kan fragtes hjem, hvis det store uheld er ude. Selvom det kan virke fjollet at have forsikring, når man kun er afsted i en uge, bør det aldrig nedprioriteres.

Hvis uheldet sker, og du ikke er forsikret, skal du efterfølgende betale i dyre domme for den behandling, du har modtaget.

Det er også altid en god ide at have alle sine kvitteringer, bookings, billetter og reservationer printet ud. Selvom det ofte er muligt at gemme disse på sin telefon eller i en app, når man bestiller, er det ikke altid en god nok forsikring af papirerne. Din rejse vil tage en uheldig drejning, hvis du mister din telefon eller mangler dækning i et vitalt øjeblik. Desuden kan det bidrage til det samlede overblik at have vigtige papirer lige ved hånden, så de nemt kan overskues.

Valuta

 

Forbered dig ved at danne dig et overblik over de økonomiske forhold ved din feriedestination. Find valutakurser her og overvej hvorvidt, det vil være en fordel at hæve penge hjemmefra. Herfra anbefales det at gøre således. Selvom det er muligt at hæve kontanter i absolut alle lufthavne og mange steder i storbyer, drager mange nytte af at have penge i den lokale valuta på lommen, lige fra de lander.

Alle muligheder i landet er åbne fra ankomst. Du kan kaste dig i taxaen, købe frokost eller give drikkepenge lige fra du betræder lokal jord, i stedet for at skulle stresse til en hæveautomat forinden. Ydermere slipper du for de absurde gebyrer, udenlandske hæveautomater tillægger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *