LOREM IPSUM DOLOR

Mail: info@kanariskeoer.dk

Lanzarote: Et eksotisk feriemix

Har du bestilt en rejse til de Lanzarote er der mange ting som skal gøres klog på inden man rejser. Eksempelvis om nogle specielle forhold gør sig gældende ved det konkrete rejsemål. Her får du en guide til, hvad du skal være opmærksom på, før afrejse til Lanzarote.

 

Lidt om øen


Lanzarote er beliggende blot 100 kilometer fra Afrikas kyst, og er kendt for skøn natur og fantastiske, forskellige strande som omgiver øen.  Øen er desuden den ældste og mest vulkanske af de kanariske øer og er i moderne tale kendt som værende øen som er et mix af badeferie og aktivferie. Lanzarote er desuden kendt for sit altid skønne klima og dejlige vejr. Her ligger temperaturen stort set altid på den gode side af 20 grader, og i sommermånederne helt op til 29 grader i skyggen.


Hvilken ferie ønsker I?


Lanzarote er ydermere kendt for det populære sportssted og hotel La Santa Sport, hvor mange bruger deres ferie på sport og diverse fysiske aktiviteter. Dog er I ikke nødsaget til at gøre brug af dette tilbud om La Santa Sport for at få en aktiv ferie på Lanzarote. Denne kan nemlig planlægges helt uafhængigt heraf, med henblik på at nyde den skønne natur.
Dog bruger mange turister også deres ferie på skøn afslapning ved én af de 80 lækre strande, hvor dejligt sand og tykistblå vand er fokus ved størstedelen, ved poolen på et af de mange all inklusive-hoteller eller i de skønne byer, som er fyldt med liv, restauranter, små hyggelige butikker og barer og diskoteker, som helt sikkert kræver en omgang tømmermænd eller muskelsmerter dagen derpå.
Hvilken ferie ønsker I på den skønne ø?


Hvad skal I se?


Alt afhængigt af svaret til ovenstående spørgsmål, er det jo naturligvis også forskelligt hvad som I ønsker at opleve på den fantastiske ø.
Herunder kan du finde nogle tips til seværdigheder og naturskønne omgivelser, som er et must-see når man besøger Lanzarote.

Puerto del Carmen: Byen er en af de mest populære feriebyer på øen, og var oprindeligt en lille havneby med masser af fiskeri og flotte både. Dette har dog ændret sig til turisme. Så er du ude på at spotte en by der har det hele, herunder adskillelige barer, diskoteker og butikker? Så er Puerto del Carmen stedet at være.

Timanfaya National Park: Nationalparken vil mange kendetegne som værende et sted man skal se, når man besøger Lanzarote. Parken ligger sydvest på øen, og indbefatter et himmelvendt landskab og overskønne naturoplevelser.

Marina Rubicon: Til dig som er til de mindre turistede seværdigheder, er Marina Rubicon et skønt havneområde som ydermere tilbyder lokalt marked onsdag og lørdag. Derudover finder du både lækre restauranter og hyggelige butikker i byen.

Dykning: Til dig som er vild med at dykke, findes også skønne dykkeroplevelser på Lanzarote. Herunder kan nævnes dykkercentret Dawn Dives Academy samt Ocean’s Divers som begge tilbyder naturskønne dyk med erfarne instruktører tilknyttet.


Hvad skal I huske inden afrejse?


Det er altid en god idé at tjekke op på diverse lægepræparater, samt om en sikker vaccination er nødvendig inden afrejse. Til Lanzarote behøver du ikke en vaccination, men det er dog altid en god idé at have sin stivkrampevaccination opdateret. Sørg for altid at have styr især denne vaccine, hvilken anbefales at revaccineres hvert 10. år. Husk derudover at tage i betragtning om andet smertestillende eller kropsneutraliserende såsom: mælkesyretabeletter sal medbringes ved afrejse eller ej.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *