LOREM IPSUM DOLOR

Mail: info@kanariskeoer.dk

De Kanariske Øer: En oplagt destination i påskeferien

En oplagt destination i påskeferien

Måske går du for tiden og overvejer, hvor din påskeferie skal gå hen, hvis pengepungen presser, og du måske ikke har tid eller penge til at rejse til et helt andet kontinent for at få lidt sol og varme. I denne forbindelse kan en påskeferie til de Kanariske Øer være perfekt. Nogle forbinder dog disse øer med store grupper af turister, der rejser hertil på charterferie, men virkeligheden er, at øerne har meget mere at tilbyde end dette.

De mange forskellige muligheder øerne tilbyder

De Kanariske Øer er en øgruppe i Atlanterhavet og består i alt af syv øer, hvor især Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura er rigtig populære blandt de danske turister. Udover de mange øer, du kan beslutte dig for at besøge, er der også en masse aktiviteter at vælge i mellem på hver af øerne, alt efter om du er til solbadning eller de aktive oplevelser.

Øerne har en skøn gennemsnitstemperatur på 19 grader om vinteren og 23 grader om sommeren, og det er derfor nemt at forstå, hvorfor de Kanariske Øer er så populære. Selvom du rejser derned i påskeferien og ikke nødvendigvis ender med at ligge badet i sved i 30 graders varme, kan du stadig sagtens pakke en maxikjole eller nogle shorts uden at risikere, at du fryser.

Hver sin ø har sit at bidrage med. Eksempelvis har Tenerife Teide nationalpark, hvor Spaniens højeste vulkan befinder sig – herfra kan den flotteste udsigt fås. Også Lanzarote kan tilbyde en utrolig oplevelse i deres nationalpark Timanfaya, fyldt med vulkankratere med lava, og hvor det kan mærkes, at jorden er varm. Vil man i stedet opleve vulkanske grotter eller La Luganas gamle bycentrum, som er på UNESCOs verdensarvsliste, er Tenerife et perfekt sted at tage hen.

Fuerteventura er en af de mindre turistede øer og fremstår utroligt uspoleret og bliver også kaldt for Europas Hawaii. Sportsresort Playitas, der også er utrolig kendt blandt danskere, er også beliggende på øen. Hvis man vil dyrke sport og motion uden at bo på sportsresortet, er der også god mulighed for blandt andet at løbe, svømme eller spille golf på øen generelt. Det kan også være, at kamelsafari i ørkenen virker mere tiltalende, hvor du samtidigt kan kigge ud over det betagende ørkenlandskab og opleve alt fra krokodiller til aber.

Gran Canaria er en ø, der tilbyder lidt af det hele. Blandt andet kan du tage på udflugter til bananplantager og ture til fine, autentiske bjergbyer men samtidigt opleve de mere almindelig ting som shopping og tage i vandland.

Alle øer har hvert sit at tilbyde, men strand, oplevelser, natur og lækker mad, kan fås på dem alle. Om du så plejer at sidde derhjemme i København og spise kedelige rugbrødsmadder eller i stedet normalt kigger på nettet for at overveje Horsens take away muligheder, når der skal mad på bordet, kan du på de Kanariske Øer i stedet nyde godt af den ekstremt dejlige, hjemmelavede mad. Du kan nemt slippe uden om de turistede restauranter og i stedet smage på nogle af de traditionelle kanariske retter, som er utrolig lækre og nærende.

Adventure, afslapning og udrensning – noget for enhver smag

Det kan nogle gange være svært at bestemme, hvor man skal rejse hen, hvis man vil have en feriedestination, der kan tilbyde noget til enhver smag. Her er de Kanariske Øer bestemt svaret.

Har du brug nogle aktive dage med adventure og gang i den, skal du ikke lede i lang tid, før du får øjnene op for de mange forskellige muligheder, du kan vælge i mellem.

Eksempelvis er der mulighed for klatring på vulkanvægge, både for nybegyndere til de garvede klatrer. De geologiske terræn gør det også muligt at bungeejumpe fra klipper, hvis du har mod på dette. Vil du helst slippe for højder, kan du i stedet opleve naturen ved at cykle på en mountainbike igennem deres skove og bjerge. Muligheden for at for adrenalinen i vejret er i hvert fald ikke svær, og øerne er et oplagt sted at teste dine grænser og sætte nye rekorder for din udholdenhed.

Lyder disse aktiviteter dog lidt for adrenalinfyldte, og vil du hellere komme ned i tempo i løbet af din ferie, er der heldigvis også masser af mulighed for afslapning og udrensning. De fine strande gør det nemt at gå rolige ture langs disse, hvor du nyder naturen fuldt ud og kommer væk fra hverdagens stress og jag.

De Kanariske Øer er altså perfekte at besøge i løbet af påskeferien. Ikke nok med du kan opleve den enestående natur, det unikke landskab og få fede adrenalinfyldte oplevelser, så kan du også shoppe, slappe af på de hvide strande med turkisblå vand og kigge på vilde dyre som delfiner og hvaler. Om man er afsted med familien eller med vennerne er underordnet, du vil bestemt ikke blive skuffet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *