LOREM IPSUM DOLOR

Mail: info@kanariskeoer.dk

Gran Canaria vejr

Gran Canaria vejr – Varmt året rundt!

 

Gran Canaria vejr skyldes et subtropisk klima, hvilket kendetegnes ved, at der næsten altid er den samme temperatur hele året rundt. Dette konstante varme klima har stor skyld i, at Gran Canaria og de andre kanariske øer er blevet så populære.

Der kan være forskel i vejret alt afhængig af om du befinder dig på sydsiden eller nordsiden af Gran Canaria. Sydsiden har næsten altid et par grader mere end nordsiden, og der er for det meste også mindre skyer på sydsiden.

Gran Canaria har et mildt klima hele året rundt, hvilket har medført , at mange danske flygter hjemme fra Danmark, ned vejret Gran Canaria, hvor temperaturen er en del højere end i Danmark.

 

Temperatur Gran Canaria

 

I den nedenstående graf kan du se temperaturen på Gran Canaria i luften og i havet i løbet af året. Alle målingerne er målt i gennemsnit om måneden.
Temperatur måling i luften er målt i skyggen, og du vil opleve højere temperature i solen.

Temperatur Gran Canaria

Klik på billedet for at se graf og tabel i stor format

Som det fremgår af den overstående tabel og graf, Gran Canaria vejr varmest i månederne i sommerperioden.

Den varmeste måned på Gran Canaria er i August, hvor den gennemsnitlige temperaturen er helt oppe på 28 grader i skyggen.

De koldeste måneder på Gran Canaria er Januar og Februar, hvor den gennemsnitlige temperatur er på 17 grader.

Vandtemperaturen topper i månederne efter sommeren, da solen har brugt hele sommeren til, at varme havet op.

Den højeste vandtemperatur på Gran Canaria er i September og Oktober, hvor den gennemsnitlige vandtemperatur er på 24 grader.

Vandtemperaturen på Gran Canaria er koldest i Februar og Marts, hvor den gennemsnitlige vandtemperatur er på 19 grader.

 

Solskinstimer Gran Canaria

 

I den nedenstående tabel og diagram, kan du se hvor mange timer solen skinner i gennemsnitlige hver dag i de respektive måneder.

Solskinstimer Gran Canaria

Klik på billedet for at se diagram og tabel i stor format

Som det kan ses ud fra tabellen og diagrammet, så er Juni, Juli og August de måneder, hvor Gran Canaria har flest solskinstimer i gennemsnit om dagen med helt op til 9 timer om dagen.

December er den måned på hele året der har mindst solskinstimer i gennemsnit om dagen, der er kun 5 timer med sol om dagen i gennemsnit.

 

Regn på Gran Canaria

 

I den nedenstående tabel og diagram, kan du se den gennemsnitlige antal dage med regn i de forskellige måneder på Gran Canaria.

Regndage Gran Canaria

Klik på billedet for at se diagram og tabel i stor format

Som det fremgår af tabellen og diagrammet, så er der mindst chance for, at få regn på sin ferie hvis man tager afsted på ferie i sommermånederne. Juni, Juli, August og September er de måneder der i gennemsnit kun har 1 dag med regn på en hel måned.

 

Der er størst chance for, at få regn på ens ferie til Gran Canaria i December måned, da det er den måned med flest regn dage. December har i gennemsnit 6 dage på en måned, hvor der er regner.