LOREM IPSUM DOLOR

Mail: info@kanariskeoer.dk

En fantastisk dag på Tenerife

Når man er ude at rejse kan det til tider virke uoverskueligt at sammensætte alt den forskellig information, man gennem diverse kanaler bliver influeret af. Det kan være man bliver rådet til at tage på en tur inde på øen, men hvad skal man så få resten af dagen til at gå med? At planlægge den noget så eftertragtede perfekte dag, er en kunst i sig selv, og kræver indgående viden om stedet såvel som tiden trends. I denne artikel vil. lige netop, det forsøges. Der skal selvfølgelig tages højde for, at vi alle er forskellige og dagen er derfor ikke til alle. Men hvis du elsker god mad, at være aktiv og solen og strandens luner, bør du bestemt læse videre. Dagen tager udgangspunkt i du er på en romantisk ferie og bor i området nær, Costa Adejo, der er et af de mest populære feriesteder på Tenerifes sydkyst.

En luksuriøs morgen

 

I vågner tidligt op friske til det varme kærtegn af solens stråler. Man siger, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid, og I skal bestemt ikke snydes for en god én af slagsen. Få derfor en ordentlig appetit ved at løbe ned til stranden og hop i bølgerne blå. Klik her for at få inspiration til dit løbetøj. Så snart I er blevet tørre vender I snuden mod den vist nok bedste morgenmadsrestaurant i hele Tenerife, Sun Inn. Efter en bundsolid morgenmad og et par kopper kaffe, bør i vende tilbage til hotellet for lige at slappe af i et stykke tid i hinandens selskab samt pakke til resten af dagen. I pakningen bør der indgå en flaske rødvin, to håndklæder, et tæppe, alt det lavpraktiske såsom dankort, telefon etc. og en højtaler. Det er ikke alle, der er i besiddelse af sådan et apparat. På internettet er der flere steder, der til overkommelig pris reklamerer med ”køb en helt trådløs lille højtaler”. Bestil den i god tid inden ferien, så den er klar til, når I skal afsted.

 

En spektakulær eftermiddag

 

Som en fuldstændig anderledes eftermiddag bør i tage til den asiatisk inspirerede Siam Park. Siam Park er først og fremmest en vandpark, men kan med flere seværdigheder meget mere end det. Den bliver i daglig omtale beskrevet som en af de bedste vandparker i hele verden, og når man har været der, er det tydeligt at forstå hvorfor. I vil blive betaget af den fantastiske, hvide sandstrand og senere slentre ned ad romantiske stier mens i spejder udover det krystalklare vand i floden, Mai Thai. Efter at have tilbragt hele eftermiddagen i denne uovertrufne vandpark, er I formentlig sultne.

 

En aften i kærlighedens tegn

 

På den til prisen fuldstændig fantastiske restaurant, TED RISTOBAR, vil I blive forkælet til den helt store guldmedalje. Steder ligger helt ud til vandet, og er meget populært hos de lokale. Sin rangering som nummer 1 på TripAdvisor taler sit tydelige sprog om stedets kvalitet. Når solen går ned i horisonten og i skåler i en god, spansk rødvin, fordybet i hinandens selskab, når dagen sit højdepunkt.

Efter I har spist og slået mave, bør I spadsere den korte tur ned til stranden, hoppe i jeres medbragte badetøj og, for sidste gang på dagen, tage en dukkert. Når I kommer op, er der et varmt tæppe og nogle håndklæder, I kan holde jer varme med. De allersidste solstråler bør nydes med jeres medbragte rødvin til lyden af jeres yndlingsmelodier, udsprunget fra de små fine højtalere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *